Remco Banda: “We zijn er voor alle momenten”

Actueel |
3 april 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De cafetaria verbreedt zich. Formulebedrijven als Verhage, AnyTyme, Eetwinkel en Restaria ontwikkelen zich in hoog tempo tot een soort casual huiskamers in hun buurten en wijken. Het geldt wat Remco Banda betreft ook voor zijn nieuwe Kwalitaria in Delden.

Voordat hij zijn nieuwe Kwalitaria annex Délifrance in Delden opende, bracht kersvers franchisenemer Remco Banda wat wijzigingen aan in het assortiment. “We hebben het vegetarisch aanbod aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast wilden we meer lekkernijen voor bij de koffie.”

“Kipsaté en koffie”

In een persbericht van formulehuis Food Franchise Company zegt Banda over zijn nieuwe Kwalitaria in het Overijsselse stadje: “We zijn er voor alle momenten. Voor een lunch met vers belegde Délifrance-broodjes, een heerlijk Kwalitaria-frietje met een snack, burger of kipsaté. Maar net zo goed voor alleen een kopje koffie of een ijsje.”

Een échte horecaman

Banda (44) is afkomstig uit Hengelo en een horecaman in hart en nieren. Zeventien jaar had hij een bruin café, nadat hij eerder werkte in onder meer een eetcafé, steakhouse en een zalencentrum. Zijn nieuwe Kwalitaria Delden beschouwt Banda als een uitdaging. “Het is een prachtige locatie en ook de combinatie met Délifrance stond mij erg aan. We hebben een groot terras rondom een mooie beuk die al anderhalve eeuw oud is.”

Foto’s: FFC Kwalitaria

Meer over