De Lekkerste Wedstrijden voortaan Nederlandse Kampioenschappen

Actueel |
7 september 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De Lekkerste Wedstrijden. 38 jaar geleden begonnen ze met Het Lekkerste Broodje van Nederland. Vanaf de Horecava 2022 zijn vrijwel alle wedstrijden omgetoverd naar NK’s ofwel Nederlandse Kampioenschappen.

Op de Horecava 2022 staat een hele reeks Nederlandse Kampioenschappen op het menu. Het gaat om: NK Lekkerste Broodje, NK Lekkerste Burger, NK Lekkerste Vegan Burger, NK Loaded Fries, NK Pizza bakken, NK Lekkerste Pasta, NK Pannenkoeken bakken en de wedstrijd Lekker Anders. De inschrijving voor alle wedstrijden is inmiddels gestart.

De organisatie zegt: “Wie boven zichzelf wil uitstijgen, moet zeker meedoen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Het geeft de marketing van jouw bedrijf een zetje, want je staat in de schijnwerpers. Maar niet zelden leidt een goed resultaat bij de wedstrijden bovendien tot omzetverhoging.”

De doelstelling van De Lekkerste Wedstrijden en de NK’s is: anderen in de branche inspireren én het beste uit mensen naar boven halen. Ja, in al die jaren is nog steeds het ultieme doel om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Bestuurslid Bernd Beekman: “De wedstrijden zetten mensen sowieso al aan tot anders denken. Of ze nu meedoen óf komen kijken. Ondernemers gaan kritischer kijken naar hun eigen kaart; ze raken geïnspireerd om bijvoorbeeld dat ene menu of dat lekkere frietje eens anders te gaan samenstellen en presenteren.”

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website van Stichting De Lekkerste Wedstrijden. De finales van alle NK’s en de wedstrijd Lekker Anders vinden plaatsen tijdens de Horecava van 10 tot en met 13 januari 2022 in de Amsterdam Rai.