Haute fast food: vijf bijzondere loaded fries van Sergio bij The Butcher

Actueel |
19 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Haute fast food. Zo omschrijven de bekende smulpapen Sergio Herman en Yossi Eliyahoo hun nieuwe samenwerking. Sergio’s Frites Atelier en Yossi’s The Butcher slaan de handen ineen.

The Butcher is al zo’n dikke tien jaar present in Amsterdam onder de hoede van Yossi’s The Entourage Group. Ook zijn er outlets met exclusieve burgers van The Butcher te vinden in Manchester en zelfs op Ibiza. Sergio Herman timmert nu alweer zo’n acht jaar aan de weg met Frites Atelier.

Sergio bij The Butcher

Drie maanden lang serveert The Butcher een speciaal menu met vijf loaded fries creaties die in samenwerking met Frites Atelier zijn ontwikkeld. Toppings voor de friet van sterrenchef Sergio bevatten doorgaans seizoensgebonden ingrediënten.

Smashed It friet

Er zijn frietgerechten gecomponeerd als The Mexican met gegrilde kip, Back Ribs, de vegetarische Nacho Libre met nacho’s en Papas Bravas, dat gebaseerd is op de patatas bravas uit Spanje. Met het gerecht Smashed It haken Herman en Eliyahoo in op de populariteit van de smashburger. Bij deze loaded fries wordt een smashed burger gecombineerd met friet. Alle vijf gerechten staan drie maanden lang, tot begin mei dus, op de menukaart bij alle locaties van The Butcher locaties.

Foto’s: UZ Media

Meer over