Gratis online licentie SVH Terrasmedewerker

Actueel |
9 juli 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Gratis online licentie SVH Terrasmedewerker

Sinds het begin van de coronacrisis kan iedereen gratis e-learnings laden via het online leer- en ontwikkelplatform Werkenaankennisenvakmanschap.nl. Dit aanbod is onlangs verlengd en geldt nog het hele jaar. Het cursusaanbod op dit platform van het Nederlands Frituurcentrum omvat op dit moment 6 modules.

Wie hiervan gratis gebruik wil maken, vult op de website de kortingscode “coronatarief” in. De leermodule belandt dan voor 0 euro in het winkelmandje. Wel gewoon op “betalen” drukken, want anders wordt de module niet gestart.

Terrasmedewerker

De gratis online licentie voor de e-learningmodule Terrasmedewerker wordt aangeboden via een het leerplatform van SVH. Met deze splinternieuwe online leermodule over het terras ga je aan de slag om alles te leren over het realiseren van een gastvrij én winstgevend terras. Door het huidige beleid en alle regels van de overheid, speelt het terras een nog belangrijkere rol dan voorheen.

Met deze e-learningmodule leer je niet alleen de basisvaardigheden, het gaat ook om snel nieuwe terras-inzichten verkrijgen over bijvoorbeeld upselling, communicatie, routing, logistiek en uitstraling. Het terras is het visitekaartje van een horecazaak en in deze nieuwe e-learning is jouw terras het speelveld.

Klik hier en ga direct gratis aan de slag met de gratis e-learningmodule van SVH

Ondernemers en/of medewerkers die gebruik willen maken van de kosteloze leermodules op het e-learning platform van het Nederlands Frituurcentrum, kunnen terecht op Werkenaankennisenvakmanschap.nl. Vergeet de kortingscode ‘coronatarief’ niet!

Meer over