Frituurwereld Event, zorg dat je er bij bent!

Actueel |
10 oktober 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Vol is vol en op is op. Dagelijks komen er inschrijvingen binnen bij ProFri voor de vakmanifestatie Frituurwereld Event. Wil jij erbij zijn op maandag 13 november bij Rational in Hengelo, wacht dan niet te lang meer voordat je je aanmeldt.

Archieffoto Frituurwereld Event

Inmiddels hebben zich ruim honderd collega’s met een cafetaria, snackbar of frituur opgegeven. Doe dit ook snel als jij van de partij wilt zijn in Hengelo. Want de maximale capaciteit van de rondleidingen, discussies en lezingen is 150 deelnemers.

Wie zijn er allemaal?

Om te beginnen: veel van jouw collega’s. Hoe je het ook wendt of keert: van andere collega’s steek je het meest op. Hoe doe jij dat nou met jouw prijzen, personeelstekorten en verpakkingsklachten? Wat zeg jij tegen de klant als ‘ie mekkert over kleine frietjes? Daarnaast zijn er partners van ProFri present, leveranciers die de markt van haver tot gort kennen.

Wat verandert er allemaal nog?

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Voor je het weet, heb je er online of offline nieuwe concurrenten bij. Strateeg en adviseur Tom Kikkert vertelt je wat er allemaal op je af komt en hoe je je kunt wapenen.

Straks geen wegwerpbakjes meer?

Wilco Wieling is verpakkingsexpert bij Conpax. Met de bijdrage die jouw klant sinds 1 juli moet betallen voor disposables met plastic, zijn we er nog lang niet. Het is slechts een eerste stap van een reeks verwachte maatregelen. Wieling draait er niet omheen: Brussel heeft nog meer in petto. Trouwens, ook de consument wil minder afval.

Hoe gaat het na de verkiezingen?

Hans Biesheuvel weet als geen ander dat ondernemers in de horeca en de rest van het midden- en kleinbedrijf het op dit moment niet makkelijk hebben. Ondernemers staan onder druk door een stapeling van gebeurtenissen en maatregelen. In het licht van de komende verkiezingen deelt hij zijn visie op de politiek van de toekomst. Of je het nou leuk vindt of niet, politieke beslissingen raken ons allemaal en dus ook jouw bedrijf.

Dagvoorzitter is Frituurwereld-hoofdredacteur Ubel Zuiderveld, die sinds gisteren ook een paar keer per week verhalen over friet, snacks en fastfood deelt op zijn TikTok-account @ubelski.

Op is op en vol is vol: meld je dus nu aan voor het Frituurwereld Event.