6 nieuwe producten voor ijsverkopers

Nieuw! |
27 december 2021 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten
Frituurwereld - Nic nieuwe producten
Nutty Coffee milkshakesiroop en Bueno topping van Nic

Het jaar is nog niet ten einde, maar fabrikanten, leveranciers en ondernemers zijn nu al bezig met het ijsseizoen van 2022. Hier volgen zes nieuwe producten van Nic voor de ijsverkopers onder ons, waarvan sommige ook geschikt zijn voor verkoop in de koudere maanden.

1. Nutty Coffee milkshakesiroop

Een milkshakesiroop die de smaak van noten en koffie met elkaar combineert.

2. Bueno topping

Romig, zoet en vol van smaak; zo kun je volgens Nic de nieuwe ‘Bueno’ topping het beste omschrijven. “De combinatie van witte chocolade en noten is een feest voor de smaakpapillen. Populair bij jong én oud, dus reken maar dat deze topping serieuze verkoopkansen biedt.”

Frituurwereld - Forall Nic

3. Forall softijsmix

Iedereen moet kunnen genieten van softijs. Daarom biedt Nic diverse softijsmixen aan, met voor ieder wat wils. Forall is de nieuwste softijsmix van Nic. Deze poedermix is 100 procent plantaardig en daarmee ook geschikt voor mensen die graag vegan willen eten. Met Forall boren ijsverkopers volgens Nic een nieuwe doelgroep aan, van mensen die bewust in het leven staan, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit.

Frituurwereld - Ducato Nic

4. Ducato

De vraag naar duurzame alternatieven wordt steeds groter. Om deze reden introduceerde Nic enkele jaren geleden al de eetbare oublie cup. Door je softijsje in het oublie cupje af te dekken met een ducato, maak je hem geschikt voor take-away. En ook dit is natuurlijk weer een duurzaam alternatief voor een plastic dekseltje. Maar daarnaast is hij door zijn doorsnede van 60 mm ook nog eens geschikt om ijscoups mee te decoreren.

Frituurwereld - Party Animals Nic

5. Party Animals

Tover een lach op het gezicht van de jongste klanten met de Party Animals. Deze suikerelementen zien er vrolijk uit en smaken daarbij ook nog eens hartstikke lekker, aldus de makers. Ook ondernemers beleven plezier aan de Party Animals, zegt Nic: “Want met deze grappige garnering creëer je direct meerwaarde. Met deze losse suiker elementen is het heel eenvoudig om van een softijsje een vrolijk kinderijsje te maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker en, doordat ze worden opgegeten, duurzaam.”

Frituurwereld - Houten Sorbetlepel Click Nic

6. Houten sorbetlepel click

Deze sorbetlepel is speciaal voor de lepelmenger voor het maken van shuffles en andere gemixte ijscreaties. Door te kiezen voor hout, voldoen ijsverkopers aan de regelgeving die het gebruik van singel used plastics moet verminderen. Dee regel is per 3 juli 2022 definitief van kracht. Een Nic-vertegenwoordiger kan meer informatie verschaffen over de benodigde adapter.

Meer over