Nieuwe saus voor de cafetaria: Tasty Cheddar Style

Nieuw! |
23 december 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Frituurwereld - Remia kaassaus

Cafetaria’s, snackbars en frituurzaken kunnen 2021 eindigen of 2022 beginnen met een nieuwe saus. Na de introductie van de Creamy Cheese Style twee jaar geleden, is er nu een variant beschikbaar die volgens de makers net zo veelzijdig is.

“De consument laat zich steeds vaker verleiden door verrassende friet met toppings en is tevens bereid hiervoor meer te betalen”, zegt Remia. De sausfabrikant speelde daar twee jaar geleden op in door Gouda’s Glorie Creamy Cheese Style op de markt te brengen. “Het succes van die saus heeft nu een vervolg gekregen met de introductie van Gouda’s Glorie Tasty Cheddar Style, een romige saus met de hartige smaak van Cheddar.”

Friet, nachos of kapsalon

De nieuwe saus kan net als z’n voorganger warm en koud worden geserveerd en is breed toepasbaar. “Heerlijk op een cheeseburger ter vervanging van het plakje cheddarkaas of als saus over de nachoschotel, friet of kapsalon”, aldus de fabrikant in Den Dolder. De Tasty Cheddar Style is vegan en allergeenvrij, dus geschikt voor iedere gast.

Lang houdbaar

Tasty Cheddar Style is verkrijgbaar in een 850 ml knijptube en kent volgens Remia vele voordelen: het is makkelijk te doseren, dient buiten de koelkast bewaard te worden en is na openen lang houdbaar.

Meer over