Zesde Mystery Guest Award voor Kwalitaria Galecop

Actueel |
22 november 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Kwalitaria Galecop in Nieuwegein is het zesde bedrijf dat de Mystery Guest Award ontvangt. De onderscheiding krijgt ondernemer John Rensen voor de excellente score tijdens mystery visits voor het Goed Gefrituurd Keurmerk van het Nederlands Frituurcentrum.

Tijdens het Frituurwereld Event in Hengelo op 13 november zijn de eerste vijf winnaars van de Mystery Guest Award bekend gemaakt. Naar nu blijkt heeft de initiatiefnemer van de awards, het Nederlands Frituurcentrum, een foutje gemaakt.

“We hadden John Rensen van Kwalitaria Galecop in Nieuwegein uitgenodigd om de onderscheiding in ontvangst te nemen samen met de andere vijf bekroonde ondernemers. Helaas kon John niet maar we zijn in de hectiek van de dag vergeten om zijn bedrijf te noemen”, laat een woordvoerder van het Nederlands Frituurcentrum weten.

Sublieme score

Net als de andere vijf winnaars van de Mystery Guest Award scoorde het bedrijf van John Rensen subliem bij de recente mystery guest-bezoeken die dit jaar en de jaren daarvoor zijn afgelegd.
De award wordt nu naar Rensen gestuurd. Dat gebeurt ook bij Jorien van de Pasch van Eetwinkel Selissen in Boxtel en Jan en Alida Willems van Family Appelscha die ook niet op het Frituurwereld Event konden zijn.

Event

De overige drie award-winnaars (Patrick en Rick Nieuwveld van Restaria Nieuwveld in Portugaal, Michael Brink van Cafetaria De Steiger in Medemblik en Robbert Jan de Veen van de Daltons in Veenhuizen) namen hun onderscheiding tijdens het Frituurwereld Event in ontvangst.

Goedgefrituurd.nl en Smulgids

De waardering van deze zes frituurzaken zal binnenkort specifiek worden vermeld op de pagina’s van de betreffende bedrijven op Goedgefrituurd.nl. Ook op de website van de Nationale Smulgids krijgt deze extra onderscheiding een vermelding.