NTF lijft softwareontwikkelaars van Cerenta in

Actueel |
5 januari 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Het nieuwe team van NTF, met de ontwikkelaars van Cerenta

Next to food (NTF) heeft softwareontwikkelaar Cerenta overgenomen. Het team van Cerenta bestaat uit ontwikkelaars die al jaren aan het NTF-platform bouwen, maar nu daadwerkelijk bij NTF in het bedrijf zijn gekomen.

“Voor de klanten van NTF zal het nog meer gaan kloppen”, zegt Leon Besselink van NTF over de overname van Cerenta. “Omdat we sneller kunnen schakelen, nog eerder op marktontwikkelingen zullen inspelen. Omdat we nog meer waarde en gebruiksgemak kunnen toevoegen aan ons platform, waar we ongeëvenaard in zullen blijven investeren. Zodat wij de partij zijn die de online oplossing biedt voor alle bedrijfsvoering in de horeca, van de mobiele bestelsite tot een bezorgmanagementsysteem.”

Simpele oplossingen

In 2020 nam maaltijdbezorging toe met 43,6 procent naar een omzet van 2.829 miljoen euro. Al die ondernemers en consumenten zoeken naar flexibele, passende en simpele oplossingen, zegt NTF. “Daarom willen wij die kennis en flexibiliteit in huis hebben. Om continu klaar te kunnen staan met het beste systeem, voorbereid op wat er maar komen gaat. Het is voor ons een logische stap om nu deze kennis ook echt ín ons bedrijf te brengen.”

Nieuwe stap

Bjorn de Jong van Cerenta is blij dat het bedrijf onderdeel is geworden van NTF. “Het is een mooie nieuwe stap in de samenwerking die we al sinds tijden hebben met NTF. Ons team is de afgelopen jaren direct of indirect betrokken geweest bij de doorontwikkeling van de softwareoplossingen van NTF. Het is een platform waar we veel gevoel bij hebben en NTF is een partij die vooruitstrevend is. Daar worden wij graag onderdeel van.”

Soft- en hardware voor de horeca

Vanuit Culemborg ontwerpt en ontwikkelt NTF al meer dat twintig jaar soft- en hardware voor de horeca, zoals een kassasysteem, bestelapp, bestelsite en een bestelzuil.