Kwalitaria wint Foodservice Award in twee categorieën

Actueel |
11 maart 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: chef-kok en eatertainer Pierre Wind (llinks) met Kwalitaria’s Joep Leemans.

Kwalitaria heeft bij de uitreiking van de Foodservice Awards 2022 twee prijzen in ontvangst genomen. De cafetariaformule was de winnaar in de categorieën ‘snackbars’ en ‘maaltijdbezorging’.

Het was niet de eerste keer dat Kwalitaria met een prijs naar huis ging. Ook de afgelopen twee jaar gooide Kwalitaria de hoogste ogen in de categorie ‘snackbars’.

“Mooi compliment”

De prijs in de categorie ‘warme maaltijdbezorging’ was opmerkelijker. Kwalitaria liet hier een genomineerde als Domino’s Pizza achter zich. “Een mooi compliment voor al onze ondernemers,” meent Kwalitaria-directeur Joep Leemans. “Een mooier compliment kunnen we onze 135 winkels niet geven. De afgelopen periode is niet altijd gemakkelijk geweest, maar toch hebben ze telkens weer de schouders eronder gezet. Als dat dan beloond wordt met twee awards, dan kunnen wij alleen maar heel trots zijn op al onze ondernemers en medewerkers.”

Overige winnaars

Totaal werden er Foodservice Awards vergeven in negen categorieën. De winnaars in de andere segmenten zijn: Domino’s Pizza (fastservice), Brownies & Downies (klassieke horeca), Landal Greenparks (leisure), ‘t Stoepje (marktkramen), Vegan Masters (thuis eten) en gemakswinkel AH to go (food to go). In de categorie ‘speciaalzaken’ kreeg Zuivelhoeve de Foodservice Award. Het winkelconcept was ook de all-over winnaar van de Foodservice Awards 2022. Voor de vierde editie van de Foodservice Awards werden 21.000 stemmen uitgebracht. Chef-kok en eatertainer Pierre Wind maakte in Voorburg de prijswinnaars bekend.

Meer over