Herbruikbare bekers voor de warme dranken

Advertorial
21 december 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Gebruik je in jouw zaak nog steeds disposable bekers? Denk dan eens aan een herbruikbare Officup-beker. Daarmee voldoe je meteen aan de SUP-wetgeving. Deze bekers zijn verkrijgbaar via Conpax.

Deze herbruikbare bekers zijn ook geschikt voor een groot aantal bestaande koffie- en drankautomaten. Daarmee biedt Conpax niet alleen een vertrouwd, maar ook een functioneel alternatief voor de kartonnen bekers.

Vaatwasser-bestendig

Het gebruik van deze bekers is niet alleen milieuvriendelijk maar ook hygiënisch. Ze zijn gemaakt van duurzaam lichtgewicht PP-materiaal (polypropyleen) en ze zijn vaatwasser-bestendig. Daarnaast zijn ze geschikt voor zowel warme als koude dranken.

Vervanger

Met een inhoud van 180 ml en dankzij het vertrouwde design, zijn de herbruikbare bekers prima geschikt als vervanger voor de kartonnen variant. Dus verkoop jij koffie of andere warme/koude dranken, denk dan aan dit duurzame alternatief.

Verkrijgbaar vanaf januari 2024

Vanaf januari 2024 zijn de herbruikbare bekers verkrijgbaar. Wil je alvast meer informatie ontvangen of een pre-order plaatsen? Neem dan contact op Conpax.