Eetbaar bestek voor cafetariazaken

Advertorial
21 december 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Duurzaam en smaakvol alternatief

Eenmalig bestek weggooien? Dat is zonde. Voor wie minder waste in zijn cafetaria wil, is er nu eetbaar bestek van Kulero & Ecopoon. Je kunt dit bestek zelfs als extra smaakmaker inzetten. Conpax, partner van Frituurwereld, brengt dit eetbare bestek in Nederland op de markt.

In de foodservice en catering belanden elke dag miljoenen bestekken voor eenmalig gebruik bij het afval. Dat is zonde. Wil je als cafetariahouder bijdragen aan duurzaamheid? Dan biedt eetbaar bestek uitkomst.

Knapperig als koek

Het eetbare bestek van Kulero & Ecopoon is geschikt voor zowel koude als warme gerechten. Door het gladde oppervlak heeft het een prettig mondgevoel tijdens het eten. En bijt je het door dan is het knapperig en een toevoeging aan het gerecht.

Neutraal of vol smaak

De standaard bestekproducten zijn volledig vegan (plantaardig). Ze hebben geen invloed op de smaak van het eten of drinken. Wil je wel smaak toevoegen? Dan kun je de zoete of hartige smaakvarianten van het eetbare bestek bestellen.

14 maanden houdbaar

Met dit eetbare bestek bied je een duurzaam alternatief aan dat tot wel 14 maanden na de productiedatum houdbaar is. Je vermindert zo als ondernemer de afvalberg en je voegt eventueel extra smaak toe aan gerechten. Daarom zeggen we: ‘Zo lekker… Je eet je bestek erbij op!’

Meer informatie en bestellen

Wil je meer informatie? Kijk op de website van Conpax of neem contact op.