Heb jij al een fritessaus voor iedereen?

Advertorial
3 mei 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten
Remia Fritessaus Plantaardig

Een fritessaus die niet alleen ei-vrij is maar ook nog eens volledig plantaardig, kan dat? Ja dat kan! Remia Fritessaus Plantaardig is de eerste ei-vrije fritessaus die bovendien ook gluten- en lactosevrij is. Uiteraard met de romige smaak die je van Fritessaus gewend bent.

Remia Fritessaus Plantaardig past helemaal in de duurzaamheidstrend van nu; diervriendelijk, want met het vervangen van ei komt er geen kip aan te pas. En daarom ook nog eens beter voor het milieu.

Remia Fritessaus Plantaardig is echt een Fritessaus voor iedereen en bovendien een toekomstgerichte keuze. Test nu gratis!

De voordelen op een rij:

 • 100% Plantaardig
 • Ei-vrij
 • Glutenvrij
 • Lactosevrij
 • Geschikt voor vegetariërs en vegans
 • Beter voor het milieu*

* Fritessaus Plantaardig is een product waar geen ei aan te pas komt. Door het weglaten van dierlijk eigeel, is Fritessaus Plantaardig een minder CO2 belastend product.

“Ik merk duidelijk dat de vraag naar plantaardige producten steeds groter wordt. Wij hoeven niet meer na te denken welke klant welke saus wil of mag hebben. Ze vinden allemaal de plantaardige fritessaus ontzettend lekker.’’

Ria Dekker van FrieteRia in Dronten

NIEUW! Sticks en bag-in-box

De belangstelling voor plantaardige producten neemt toe en er zijn steeds meer flexitariërs, vegetariërs en vegans in Nederland. Dit is samen met het succes van onze 10 liter emmer Fritessaus Plantaardig reden genoeg om het assortiment van de plantaardige en ei-, gluten- en lactosevrije Fritessaus uit te breiden. Remia Fritessaus Plantaardig is daarom niet alleen verkrijgbaar in een 10L emmer maar ook in een 7,5L bag-in-box verpakking en in een 200 x 20 ml sticks omdoos.

5x Duurzaamheidstips van Ria Dekker

 1. Fritessaus Plantaardig en andere vegan producten – Er zijn inmiddels zoveel plantaardige opties in snacks maar ook in sauzen, waar je het verschil niet meer proeft, zoals Fritessaus Plantaardig of bijvoorbeeld een vega kroket. Minder dierlijk is minder belastend voor het milieu. Zo ben je ook echt met de toekomst bezig.
 2. Infratuur – Werk je nog met gas? Misschien is frituren op infrarood iets voor jou! Je bespaart op energie en je vet gaat langer mee. Meer info? Kijk eens op www.infratuur.nl
 3. Zonnepanelen of zelfs een windmolen op het dak van je zaak – Loont altijd, dus als je de mogelijkheid hebt.. doen! Bij BrasseRia en FrieteRia wordt hiermee 30% van de totale energie opgewekt.
 4. Denk goed na over de keuze van je frituurvet en gebruik een frituurvettester – meten is weten! Hierdoor ververs je je frituurvet niet te vroeg, maar ook niet te laat en op die manier haal je het optimale rendement uit je frituurvet. Benieuwd welk frituurvet het beste bij je past? Ga naar www.remiafrituurvetwijzer.nl
 5. Elektrisch bezorgen – investeer in elektrische bezorgauto’s of scooters en in laadpalen bij de parkeerplaatsen voor de deur. Dit levert je niet alleen op de lange termijn geld op maar hiermee draag je ook je steentje bij aan een schoner milieu.

Zelf overtuigd raken van de fantastische smaak van Remia Fritessaus Plantaardig?

Test nu gratis!

Meer weten over de sauzen van Remia?
Klik hier

Meer over