Hard Rock Café eert Messi met chicken sandwich

Trivia, Actueel |
31 juli 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Hard Rock International

De Amerikaanse hotel- en caféketen Hard Rock International introduceerde deze maand de Messi Chicken Sandwich. Het is een kipsandwich in “Milanese stijl”, vernoemd naar voetballer Lionel Messi. De sandwich is geïnspireerd op een favoriet gerecht uit de kindertijd van de Argentijn.

Het kan bijna niet beter. Op het moment dat de Argentijnse voetballer Lionel Messi in de Major League Soccer in het Amerikaanse Miami zijn debuut maakt, vindt de productintroductie van de Messi Chicken Sandwich. Made For You by Leo Messi plaats.

De Messi-kipsandwich is verkrijgbaar bij een aantal Hard Rock Café-locaties en sommige Hard Rock Hotels & Casino’s via roomservice.

Favoriet gerecht uit kindertijd

De sandwich is belegd met kipfilet in Milanese stijl, namelijk gesmolten provolone-kaas en een gekruide aïoli, tomaten en rucola. Het product is geïnspireerd op één van de favoriete gerechten uit de kindertijd van de Argentijnse voetballer: de Milanesa. “Dit is een gerecht waardoor ik mij meteen thuis voel, waar ter wereld ik ook ben,” zegt Messi in een persbericht.

Voetbalster in de keuken

Lionel Messi is ambassadeur van het merk Hard Rock International. Beide partijen werken al langer samen. In een video ter ondersteuning van de productintroductie is de voetbalster te zien terwijl hij in de keuken de sandwich bereidt.