Gratis pomp + Hela Kruiden Ketchup 10 kg emmer

Nieuw!, Actueel |
3 oktober 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Gebruikers van de Hela Kruiden Ketchup Curry Can in bijvoorbeeld cafetaria’s weten het als geen ander; er blijft curry achter en het onderste krijg je er niet uit. Onnodig en niet verantwoord. Reden voor Hela om een wijziging door te voeren in het assortiment en een alternatief aan te bieden vóór minder voedselverspilling.

Het onderste uit de ‘can’

De Hela Kruiden Ketchup Curry Original 12 kg can verpakking is vanaf 1 januari 2024 verleden tijd. Dit betekent dat het merk stopt met het leveren van de can. Het duurzaamheidsaspect speelt hierin een grote rol. Door de vorm van de can krijg je niet alle curry uit de verpakking waardoor er onnodig veel saus achterblijft. Daarnaast hoeft er minder kg verpakking geproduceerd te worden. Als alternatief biedt Hela nu een andere verpakking aan bij haar klanten, namelijk: een emmer. In deze verpakking blijft minder saus achter en het bedrijf levert hiermee een bijdrage aan een betere wereld.

Hela zal de can-gebruikers overzetten naar een emmer. Het merk is en blijft natuurlijk dé smaakmaker in elke cafetaria. De smaak van de Kruiden Ketchup Curry blijft onveranderd. Binnenkort vind je een sticker op de can die meer informatie geeft over de omzetting. Daarnaast kunnen afnemers gebruik maken van een leuke omzettings-actie. Je ontvangt namelijk een gratis pomp + Hela Kruiden Ketchup 10 kg emmer bij het mee omgaan naar de alternatieve verpakking.

Meer info is te vinden op: www.helashop.nl/#gratisdispenser