Formule Awards 2023 uitgereikt tijdens FHC Formuledag 

Actueel |
13 december 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Ondernemers onderscheiden tijdens jaarevent 

FHC Formulebeheer heeft op 11 december verschillende ondernemers van haar (cafetaria)concepten bekroond met de Formule Awards 2023. Dit vond plaats tijdens de FHC Formuledag 2023 in Amsterdam.

De formuleleden kwamen bijeen in restaurant IJver op de NDSM-Werf in Amsterdam. Thema van de formuledag waren de toekomstplannen. De bijeenkomst had als motto: ‘FHC What’s Next?!’. Wat die plannen voor de toekomst precies zijn, vermeldt het persbericht van de formule-organisatie niet.

Formule Awards 2023

Daarin staat wel welke ondernemers de Formule Awards 2023 hebben ontvangen. Zo ging de Rookie of the year-award naar Sven Haije van Foodmaster Aalsmeer. Sven nam eind vorig jaar deze Foodmaster vestiging over en kreeg daarvoor deze aanmoedigingsprijs.

Beste Foodmaster

De award voor de beste Foodmaster ging naar de zussen Loes en Kim Helling van Foodmaster Boskoop. Ze kregen de onderscheiding onder meer voor hun prestaties op het gebied van bezorging. Met hun herkenbare fietsen en bezorgauto’s genereren ze de nodige bekendheid voor hun zaak in hun vestigingsplaats, zo vermeldt FHC in haar persbericht.

Beste Family

De prijs voor de beste Family was voor ondernemers Edwin en Jessika die hun cafetaria in Oldemarkt uitbaten. Voorheen runden ze een Foodmaster maar ze hebben inmiddels de overstap gemaakt naar de formule Family. Omdat ze een voorbeeldfunctie hebben voor andere ondernemers, ontvingen ze de onderscheiding.

Beste VITAL

Naast de cafetariaformules Family en Foodmaster heeft FHC Formulebeheer ook een schoolcateringconcept VITAL. Ondernemers Wilco en Lisette de Waal die op verschillende locaties deze formule voeren, ontvingen de award voor beste VITAL.

Meer over