FHC reikt awards uit tijdens formuledag op grote hoogte in Amsterdam

Actueel |
16 december 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: FHC

Niet alleen BB Kitchen, maar ook FHC Formulebeheer (Foodmaster, Family en schoolcateraar Vital) hield de afgelopen week zijn franchise- en formuledag.

Op grote hoogte in de A’dam Toren in de hoofdstad passeerden actualiteiten de revue en werden de formuleawards uitgereikt.

De vestiging Schiphol is uitgeroepen tot de beste Family van het jaar, terwijl zich in Middelburg de Foodmaster van het jaar bevindt. Overigens kijkt FHC uit marketingoverwegingen hierbij vooruit: de twee bedrijven mogen zich namelijk nu al “de beste van 2023” noemen.

FHC bereikte mijlpaal

Een prijs was er ook voor een nieuwkomer die zich in korte tijd bewees: de zogenaamde Rookie of the year Award ging naar Family in Groot-Ammers. FHC licht toe: “Deze Rookie maakte in mei een vliegende start met een prachtige Family-vestiging. Met een klein assortiment heeft die in korte tijd een plek verovert binnen het Family-netwerk.”

De formulebeheerder uit Nieuw-Vennep bereikte eerder dit jaar een mijlpaal met de opening van de honderdste formulecafetaria. Het aantal vestigingen van Foodmaster en Family is precies fifty/fifty verdeeld.

“Turbulent jaar…”

“We keken terug op een turbulent jaar maar keken vooral vooruit,” noteert FHC in zijn persbericht. Onder leiding van directeur Ralph Markwat passeerden verder hete hangijzers uit de foodservice tijdens een tafelgesprek met Jan Aaltzen Linde, de ceo van snackmaker Van Geloven, en Ron Simpson, geestelijk vader van de Amsterdamse formule The Avocado Show. Simpson ging onder meer in op de vraag hoe je ervoor zorgt dat jouw merk een grote impact krijgt.

Meer over