Dit kunnen cafetaria’s verwachten van de Nieuwjaarsknaller actie

Advertorial
9 december 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Het nieuwe jaar begint met een knaller voor cafetaria’s, snackbars en andere frituurbedrijven, want van 4 tot en met 7 januari is het tijd voor de Nieuwjaarsknaller actie. Dit is een online beurs met tal van voordelen. Wat kunnen ondernemers precies verwachten?

Omdat de Horecava in januari 2022 niet doorgaat, organiseert Van Geloven ‘Nieuwjaarsknaller’. Deze online beurs biedt iedere dag nieuwe voordelen voor trouwe klanten, waaronder speciale acties voor cafetaria’s. De snackfabrikant organiseerde begin 2021 ook een online beurs. Dit was zo’n succes, dat Van Geloven de beurs begin 2022 herhaalt.

De Nieuwjaarsknaller actie loopt van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 januari 2022 en zit vol knallende acties. Ondernemers kunnen zich hier registreren.

Voordelen van de Nieuwjaarsknaller actie

  • Kortingen op Van Geloven snacks van bekende merken als Van Dobben, Kroketterij De Bourgondiër, Van Lieshout, Mora en nog veel meer
  • Interessante introductieactie op de nieuwste snacks
  • Voordeel op toppers voor bij de friet/borrel

5 + 5 gratis

De online beurs biedt iedere dag nieuwe acties voor cafetaria’s. Van Geloven gaat daarin verder dan de ‘4 + 1 gratis’-aanbiedingen van de vorige keer. Wie bijvoorbeeld op de eerste dag 5 dozen van één van de Mora-hardlopers bestelt, krijgt er 5 dozen gratis bij. Op dag twee zet de fabrikant de luxe premiumkroketten in de aanbieding: bestel 2 dozen, ontvang 1 gratis.

Gratis vega snacks

Op alle vier de dagen krijgen ondernemers bij hun bestelling ook nog een gratis doos nieuwe vegetarische snacks. Van Geloven heeft het afgelopen jaar een aantal nieuws vega snacks geïntroduceerd, waaronder de Mora Nacho Cheese bites en de Mora vegetarische Crispy Chick’n Burger.

Wie de Nieuwsjaarsknaller actie van Van Geloven niet wil missen,
kan zich hier aanmelden voor de beurs.

Frituurwereld - Van Geloven oud en nieuw klein
Foto: Van Geloven