Big Bread Kitchen kiest de beste ondernemers van 2021

Actueel |
9 december 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Frituurwereld - Big Bread Kitchen top 3
Vlnr: Sheng Chen (formule-eigenaar), David van Harten (Big Bread Best), Antoon Augustinus (formule manager), Calvin Schut (Big Bread Naarden), Wnejie Qiu en Xiyu Wang (Big Bread Hilvarenbeek), Miranda van Wijk (directiesecretaresse Big Bread Group) en Romy Verhoef (formule- en cafetariamedewerker Big Bread).

De beste ondernemers van Big Bread Kitchen in 2021 zijn bekendgemaakt. Tijdens een feestelijke dag voor aangesloten ondernemers en partners werd de top 3 in het zonnetje gezet. De winnaar heeft daarbij een bijzondere prestatie geleverd.

Big Bread Kitchen heeft uit 25 leden 3 gekozen die in 2021 het beste hebben gepresteerd. Daarin is onder meer gelet op de 6 p’s (prijs, product, presentatie, promotie, personeel en plaats). Die moeten in orde zijn voor een goede ontvangst en een fijne beleving, waardoor gasten terugkomen. Ook de score van mystery guests die alle aangesloten bedrijven onlangs hebben bezocht, telde mee voor de uitslag.

Uitreiking tijdens boottocht

De awards werden uitgereikt op de jaarvergadering van Big Bread Kitchen, die plaatvond tijdens een boottocht vanuit Ridderkerk. De top 3 werden met lovende woorden in het zonnetje gezet door formule-eigenaar Sheng Chen. De boottocht werd mede mogelijk gemaakt door VHC Kreko.

De top 3 van Big Bread Kitchen 2021

1: Naarden
2: Hilvarenbeek
3: Best

Na zeven maanden al de beste

Dat Calvin Schut in Naarden tot beste formule-ondernemer van 2021 werd uitgeroepen, is bijzonder. De jonge ondernemer (26) opende zijn zaak namelijk op 15 mei 2021, op een locatie waar al een cafetaria zat. Op het moment van de uitreiking was dat nog geen zeven maanden geleden. “Hoe snel jij de Big Bread Kitchen-filosofie hebt opgepakt en de omzet meer dan verdubbeld hebt, is bewonderenswaardig”, aldus formule-eigenaar Sheng Chen tijdens de uitreiking. Calvin Schut wordt in de marketing ondersteund door zijn vader Ronald, die een eigen mediabedrijf heeft.   

Frituurwereld - Big Bread Kitchen winnaars
Vlnr: Miranda van Wijk (directiesecretaresse), Antoon Augustinus (formule manager), Calvin Schut (Big Bread Naarden) en Sheng Chen (formule-eigenaar).

Gestart met bezorgen

Wenjie Qiu en zijn vriendin Xiyu Wang hebben zich in Hilvarenbeek na een lastige periode helemaal herpakt, zo vertelde Chen. Daarom verdienen ze de tweede plaats. “Ze hebben doorgezet tijdens corona en zijn gestart met bezorgen.” Nummer drie David van Harten en zijn gezin uit Best werden geprezen om het feit dat ze een schoenenzaak hebben omgetoverd tot een ‘prachtige’ cafetaria. “Een ondernemer in hart en nieren”, aldus Chen.

Meer over