Carnavaleske frikandellentest in Oisterwijk

Trivia, Actueel |
11 januari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Beeld: Société Le Margéh

De Grote Bourgondische Frikandellen Test. Die staat voor zondag 5 februari op het programma bij eetcafé De Huiskamer van Oisterwijk in Oisterwijk. Organisator is gezelligheidsvereniging Société Le Margéh.

De société laat weten dat het idee van de frikandellentest begon als een grap. “Met carnaval in aantocht hebben we besloten er een echt bourgondisch event van te maken,” laat Société Le Margéh weten.

Daarom houdt de club een blindproeverij van elf verschillende frikandellen. Het cijfer “11” is ongetwijfeld gekozen vanwege de heilige carnavalsdatum “elfde van de elfde”.

Tickets voor 11 euro

Wie wil deelnemen als frikandeltesten, kan online tickets bestellen. Ook die staan in het teken van het cijfer “11”. Kaarten kosten namelijk elf euro per persoon. Wil je een tafel voor vier, dan tel je dus 44 euro neer. Een tafel voor tien kan ook á raison van 110 euro.

“Weloverwogen frikandellenkeuze”

“Het event is voor alle leeftijden. Je krijgt uiteraard een beoordelingsformulier,” laat gezelschap De Marge weten. “De vergelijkingstest is bedoeld om consumenten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze als het gaat om het kopen van frikandellen. Door de test zullen de verschillende merken met elkaar worden vergeleken op smaak, kwaliteit en prijs.” De opbrengst van de frikandellentest gaat in de clubkas: het geld wordt aangewend om meer lokale activiteiten te houden in Oisterwijk.

Meer over