Bram Ladage geeft gratis Valentijnsfriet cadeau

Actueel |
12 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Bram Ladage gaat op de nostalgische en romantische toer. Op Valentijnsdag, komende woensdag, geeft Ladage twee uur lang gratis puntzakken friet weg. Zowel aan stelletjes als aan singles. En dat doet Ladage helemaal in de sfeer van de jaren ’90.

De oude bedrijfskleding van dertig jaar geleden is uit de mottenballen gehaald voor een extra vleugje nostalgie. Ladage gaf in vroeger jaren wel eerder gratis Valentijnsfriet weg. Door de 90s stijl zet Ladage deze traditie extra kracht bij.

Veel vraag

Volgens Ladage vroegen klanten regelmatig naar de Valentijnsactie uit vroeger jaren. Omdat het zo’n twintig jaar geleden voor het laatst was, vond Bram het wel weer eens tijd worden. Iedereen kan van 12.00 tot 14.00 uur bij Bram terecht voor een portie voor niks. Dit geldt dus voor alle 17 vestigingen in Rotterdam, maar ook voor de outlets in andere steden.

Iedereen zelf in de rij

“Of je nu single bent of niet, op de dag van de liefde is Bram er gewoon voor iedereen,” vertelt Isabeau Ladage. Er zijn wel enkele voorwaarden. Je kunt voor maximaal één persoon een middelgrote Bram krijgen met fritessaus, curry of ketchup. Iedereen moet dus zelf in de rij gaan staan. De saus wordt bovendien niet apart geserveerd, losse bakjes en inpakken gaat gewoonweg niet.

Gekkenhuis

Bram Ladage is erop voorbereid dat het een gekkenhuis kan worden. Omdat zich lange rijen kunnen vormen, is bij alle vestigingen gezorgd voor extra menskracht achter de toonbank. Ook de complete familie Ladage zelf gaat in vestigingen aan de bak om friet te scheppen.

Foto: 90s stijl, Ladage Beheer