BB Kitchen zet influencer in voor meer naamsbekendheid

Actueel |
4 december 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Screenshot aftermovie formuledag BB Kitchen

Fastserviceketen BB Kitchen wil in 2024 doorgroeien naar 45 zaken. Daarnaast gaat de franchiseformule een samenwerking aan met vlogger UberQuin om meer naamsbekendheid te krijgen. De aftrap daarvoor was op de jaarlijkse formulebijeenkomst op 27 november in Schiedam.

Het overhandigen van de prijs ‘Ondernemer van het Jaar’ aan BB Kitchen Voorthuizen, was het eerste optreden van UberQuin voor de luxe fastserviceformule. In een feestelijke entourage ontvingen ondernemers Fanny, Ko en Xiaojun deze onderscheiding. De prijs is mede gebaseerd op hun goede prestaties tijdens bezoeken door mystery guests van het Nederlands Frituurcentrum.

Naamsbekendheid

Vanaf 1 december gaat influencer UberQuin aan de slag voor BB Kitchen. De vlogger is bekend van YouTube en TikTok waar hij video’s over zijn leven maakt. Hij gaat de fastserviceformule helpen bij de marketing, het verbeteren van de naams- en merkbekendheid en het uitbreiden van het aantal volgers.

Zo zal hij content gaan maken voor het TikTok-kanaal van BB Kitchen. Daarnaast komt er een mini-serie waarin de vlogger meekijkt in het leven van een BB Kitchen-ondernemer.

45 zaken

Naast de aftrap voor de samenwerking met de infuencer, maakten formulemanager Antoon Augustinus en formule-eigenaar Sheng Chen de plannen voor 2024 bekend. Zo wil de formule die nu 32 zaken in Nederland heeft, uitbreiden naar 45 zaken.

Grote steden

“We kijken daarbij vooral naar de grote steden en naar de Randstad”, vertelt de formulemanager. Daarnaast zijn er plannen voor het oprichten van een franchiseraad en het toevoegen van nieuwe producten.

Ondernemers die interesse hebben om zich aan de sluiten, kunnen op deze pagina meer informatie vinden: https://www.franchisebijbbkitchen.nl

Collectief aangesloten bij ProFri

BB Kitchen is collectief aangesloten bij vakvereniging ProFri. “Zij komt op voor de branche. Het is noodzakelijk dat we ons als branche samen profileren”, licht Augustinus toe. Onlangs ontving Chen voor BB Kitchen Tiel Westroijen het keurmerk Goed Gefrituurd. Hij was daarmee de eerste van de formule die dit certificaat voor vakmanschap in ontvangst nam.

Meer over