WOZ waarde te hoog? Maak nu bezwaar zonder kosten

Advertorial
29 maart 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Shutterstock

In de eerste drie maanden van het jaar ontvangt iedereen in Nederland die een woning en/of bedrijfspand bezit of huurt de nieuwe WOZ beschikking in de bus. Een belangrijk moment, want de WOZ waarde wordt als grondslag gebruikt voor een groot aantal belastingen.

Veel particulieren en ondernemers betalen te veel belasting doordat de WOZ waarde van hun woning of bedrijfspand (MKB) te hoog is vastgesteld. Twijfel je of de WOZ waarde correct is vastgesteld? Kom dan in actie en maak bezwaar tegen een te hoge WOZ waarde. Op deze manier voorkom je dat je onnodig te veel belasting betaald.

Dé specialist in WOZ

Previcus heeft sinds 2003 al duizenden particulieren, ondernemers, investeerders, instellingen en woningstichtingen geholpen bij het controleren en verlagen van de WOZ waarden en alle samenhangende belastingen.
De dienstverlening van Previcus is helemaal gratis en er zitten geen addertjes onder het gras.

Bezwaar maken zonder kosten

Ben je lid van vakvereniging ProFri of lezer van Frituurwereld schrijf je dan in via onderstaande link.

INSCHRIJVEN VOOR GRATIS WOZ-BEZWAAR


LEES OOK: Verdubbeling verwacht van aantal bezwaren op WOZ-beschikking

Klik hier als je meer wilt weten over Previcus, de WOZ-voordeelpartner van ProFri. Dit aanbod geldt voor iedereen. Dus ook als je geen lid bent van ProFri, is deze dienstverlening van Previcus helemaal gratis.