Wilco van Seccelen nieuw bestuurslid ProFri

Actueel |
16 november 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Vereniging op zoek naar nieuwe directeur, voorzitter en bestuurslid

Wilco van Seccelen treedt aan als bestuurslid bij ProFri. Daarnaast is de vakvereniging nog op zoek naar een nieuwe voorzitter en is er nog een vacature ontstaan voor een bestuurder en een nieuwe directeur. Zo bleek tijdens de jaarvergadering op 13 november bij partner Rational in Hengelo.

Met instemming van zijn vrouw Chantal werd Wilco van Seccelen door de vergadering benoemd als bestuurslid van de vakvereniging

Sinds vorig jaar was er al een vacature voor voorzitter nadat Hans Hus stopte. Frans van Rooij nam tijdelijk het voorzitterschap waar. Tijdens de ledenvergadering van de vakvereniging in Hengelo gaf hij aan te stoppen als directeur en als waarnemend voorzitter van de Vereniging Professionele Frituurders. Wel blijf hij als founder betrokken bij de vereniging.

Nieuw bestuurslid

ProFri zit dus tijdelijk zonder voorman. Gelukkig was er ook nieuwe aanwas aan de leden te melden. Wilco van Seccelen, die samen met zijn vrouw Chantal Cafetaria ’t Hout in Helmond runt, treedt aan als nieuw bestuurslid. Hij neemt de plaats in van Wim Kruizinga die zijn cafetaria in Ter Apel heeft verkocht en daarom is gestopt.

Vacatures

Daarnaast werd bekend gemaakt dat Peter van Dinther (Eetsalon Marktzicht in Beusichem) vanwege ziekte zijn taak als bestuurslid neerlegt. Dus ook daarvoor is de vakvereniging op zoek naar een vervanger. Leden die interesse hebben om zich in te zetten voor de vereniging kunnen contact opnemen met het secretariaat: info@profri.nl.

Ook belangstellenden voor de functie van directeur kunnen contact opnemen met het secretariaat. Reacties worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Samenstelling bestuur

Het bestuur van de ProFri bestaat nu naast Van Seccelen verder uit: Hans van Ballegooijen (mede-eigenaar van Restaria Oude Gracht in Eindhoven en formulemanager bij Bidfoods cafetariaconcept Restaria), Jorgen Ruhl (Snackbar Wip-in in Callantsoog) en Marcel van Veen (Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein in Nijeveen).