Webinar over huurverlaging voor leden van ProFri

Actueel |
26 januari 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Huurder en verhuurder. Foto: Shutterstock.

Leden van vakvereniging ProFri kunnen deelnemen aan een webinar over het bedingen van huurverlaging in coronatijd.

ProFri biedt het webinar op 2 februari aanstaande aan samen met de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) en het Nederlands Horeca Gilde (NHG). De drie organisaties werken sinds het begin van de coronacrisis samen in de Horeca Alliantie.

Hulp bij verlagen huur

Het webinar “Corona en huurprijsvermindering” wordt verzorgd door MAAK Advocaten. Het kantoor heeft een aantal VCHO-leden reeds succesvol bijgestaan bij onderhandelingen over huurverlaging. Tijdens het webinar zullen Renso van Wieringen Borski en Jacco Bruinsma van MAAK Advocaten uitleggen hoe zij de ondernemers hebben geholpen.

Geen procedure

In de meeste gevallen zijn huurverlagingen bereikt door simpelweg met de verhuurder het gesprek aan te gaan. Vaak was het niet nodig om eerst een juridische procedure op te starten tegen de huurbaas. De advocaten zullen ook antwoord geven op de vraag welke afwegingen een ondernemer moet maken alvorens een advocaat in te schakelen. Vanzelfsprekend is er gelegenheid tot het stellen van gerichte vragen. Het webinar “Corona en huurprijsvermindering” is dinsdag 2 februari 2021 van 10.30 tot 11.30 uur.

Aanmelden voor het webinar doe je hier