Voor klein-horeca zonder frituur: Mora mini-mix

Nieuw!, Actueel |
27 juni 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Snackmaker Van Geloven speelt met Mora Oven & Airfryer Mini Mix in op horecalocaties zonder frituurpan. Het gaat om onder meer kleinere bedrijfs- en zorglocaties. De minisnacks zijn namelijk zowel te bereiden in gewone luchtovens als airfryer-achtige apparatuur.

“De nieuwe Mora Oven & Airfryer Mini Mix speelt in op de stijgende vraag naar ovenbereiding,” aldus de snackmaker in een persbericht. De mix voor frituurloze bereiding bevat kleine miniaturen van snackklassiekers als frikandellen, rundvleesbitterballen, kipnuggets en Goudse kaasballetjes.

“Ideaal voor sportclubs”

“Het assortiment is perfect afgestemd op (de kleinere) horecalocaties zonder friteuse,” aldus Van Geloven en Mora. “Alle hapjes in de mix kunnen gemakkelijk in zowel de oven als de airfryer bereid worden, wat zorgt voor gemak en uniformiteit in de bereidingstijd.”

Volgens Mora is de mix niet alleen bijzonder geschikt voor horecalocaties zonder frituurmogelijkheden, maar ook ideaal voor “sportverenigingen die wel iets lekkers willen serveren maar liever géén frituurpan gebruiken”.

Foto: Van Geloven Mora