Vakblad Frituurwereld online verder

Actueel |
28 september 2020 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: de laatste gedrukte editie van Frituurwereld

Frituurwereld, het bondsblad van vakvereniging ProFri, wordt vanaf vandaag online voortgezet. Frituurwereld.nl vervangt het gedrukte magazine, dat sinds september 2016 elk kwartaal verscheen.

Vlak nadat de lockdown in de horeca van start ging, kwam de vijftiende uitgave van het Frituurwereld van de drukpers. Hoewel er reeds plannen bestonden om een online platform te starten, heeft de coronacrisis het einde van het papieren tijdschrift bespoedigd.

Toespraak

ProFri-directeur Frans van Rooij roert de start van Frituurwereld als online-medium ook aan in de jaarrede die hij vandaag op video uitsprak. Van Rooij zegt: “Ons vakblad Frituurwereld gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Mede als gevolg van uitblijvende advertenties door de coronacrisis, maar ook om onze leden sneller op de hoogte te brengen van actualiteiten uit het vak, keert de gedrukte editie van Frituurwereld niet terug.”

Snelle veranderingen

Van Rooij zegt verder: “Jammer, maar helaas, net wat je zegt. Maar vanaf vandaag kun je terecht op Frituurwereld.nl om online al het nieuws uit onze mooie branche op de voet te volgen. Want laten we eerlijk zijn: er gebeurt genoeg. Ja, het is elke dag als ondernemer weer een uitdaging om je aan te passen aan de snelle veranderingen in onze tijd.”

Besloten deel

Speciaal voor leden van ProFri wordt op termijn nog een besloten deel geschapen op Frituurwereld.nl. De informatie die daar wordt verstrekt, zal alleen toegankelijk zijn met een wachtwoord. Leden en niet-leden die willen reageren op berichtgeving via Frituurwereld.nl, kunnen hun reacties sturen naar redactie@frituurwereld.nl.