Tipgids voor cafetaria’s: Zo ga je om met prijsstijgingen

Actueel, Achtergrond |
6 augustus 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

AANGEBODEN DOOR NTF

Gestegen energieprijzen, hogere inkoopkosten en personeelstekort; het zijn slechts enkele uitdagingen waar ondernemers in de cafetariabranche voor staan. Overzie jij het nog? Belangrijk is dat je marge gezond blijft en je niet het contact met je gasten verliest. Dat kun je op verschillende manieren aanpakken.

NTF, specialist in horeca-automatisering, heeft een tipgids samengesteld speciaal voor jou als lezer van frituurwereld. In deze gids vind je manieren om prijsverhogingen het hoofd te bieden en tegelijkertijd je gasten niet kwijt te raken. Is het een optie om kleinere porties te geven, loont het om een budgetlijn te starten? Zet je in op losse snacks of op menu’s? Deze en nog meer vragen komen in deze speciale tipgids aan de orde.

Daarnaast gaat de gids in op eenvoudig calculeren, manieren om op personeelskosten te besparen en digitale oplossingen voor zowel medewerkers als gasten. En last but not least: goede communicatie met je gasten.

Vraag hieronder de gratis tipgids van NTF aan

"*" geeft vereiste velden aan


Vul je gegevens in en ontvang de tipgids in je mailbox
Akkoord gratis tipgids*
Aanmelding nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.