Raymond en Suzanne van der Aalst sluiten zich aan bij Eetwinkel

Actueel |
29 maart 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Cafetaria Reintje in het Brabantse dorp Duizel is voortaan Eetwinkel Reintje. Het frituurbedrijf van Raymond en Suzanne van der Aalst is omgeven door veel campings. Het komende vakantieseizoen verwelkomen Raymond en Suzanne toeristische en andere gasten dus in een nieuw decor.

Raymond en Suzanne zijn frituristen in hart en nieren. Ruim dertien jaar exploiteren ze hun cafetaria met zijn grote terras reeds in Duizel. Hoewel de overstap naar Eetwinkel gepaard ging met een aanpassing van de huisstijl, heeft het interieur van Reintje grotendeels zijn oorspronkelijke uitstraling en sfeer behouden. Zowel het zitgedeelte als de speelhoek voor kinderen zijn wel vernieuwd.

Keurmerk Goed Gefrituurd

Naast een royaal aanbod frituurgerechten, serveert Reintje pannenkoeken, salades, menu’s en een uitgebreid pallet aan warm belegde broodjes. Maar ook verkoopt Reintje friet met een keur aan toppings, waaronder stoofvlees en goulash. Verder is de hamburgerkaart uitgebreid. Reintje kent horizontale openingstijden: zeven dagen per week is iedereen welkom van 12.00 tot 20.00 uur.

Raymond en Suzanne van der Aalst zijn vrijwel vanaf het prille begin aangesloten bij vakvereniging ProFri. Bovendien is hun bedrijf in het bezit van het keurmerk Goed Gefrituurd. Dat zal binnenkort worden vervangen door een nieuw certificaat met daarop de nieuwe naam Eetwinkel Reintje.

“Vrijheid van onschatbare waarde”

Over de keuze voor Eetwinkel van Chefs Culinar zegt Suzanne: “Met Chefs Culinar als partner en leverancier hebben we de juiste partner gevonden. We zijn blij met de ondersteuning op het gebied van marketing en sociale media, en het contact en de kennisuitwisseling met mede-ondernemers. Bovendien behouden we de vrijheid om onze eigen visie en creativiteit te volgen. Vooral die vrijheid is voor ons van onschatbare waarde.” Eetwinkel heeft nu in heel Nederland 36 vestigingen.

Foto’s: Eetwinkel Reintje

Meer over