Nog meer beursacties voor cafetaria’s in januari

Actueel |
16 december 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Frituurwereld - Oliehoorn burger klein

De Horecava gaat niet door, maar ondernemers kunnen toch gebruikmaken van beursacties. Zo krijgen onder andere cafetaria’s, snackbars en andere frituurbedrijven de kans om online hun voordeel te pakken. Eerder al met snacks, nu ook met sauzen.

Door de coronaperikelen gaat de Horecava in januari 2022 niet door. De kans bestaat dat de beurs wordt verplaatst naar het voorjaar, maar de organisatie heeft daar nog geen uitsluitsel over gegeven. Een domper voor bezoekers en standhouders.

Acties met sauzen

Sommige fabrikanten bieden ondernemers de kans om toch gebruik te maken van beursvoordelen. Zo komt familiebedrijf Oliehoorn met drie voordeelacties die online worden aangeboden. Cafetaria’s, snackbars en andere frituurbedrijven kunnen van maandag 10 tot en met zondag 16 januari 2022 profiteren van de Oliehoorn Nieuwjaarsacties.

Via de website van de sauzenfabrikant kunnen ondernemers nu al de acties selecteren waar ze van willen profiteren. Vervolgens ontvangen ze een orderformulier waarop de gewenste sauzen aangevinkt kunnen worden.

Snacks in de aanbieding

Snackfabrikant Van Geloven kondigde eerder de Nieuwjaarsknaller actie aan, ook met acties voor cafetariaondernemers. Het is vooralsnog niet bekend of er nog meer fabrikanten zijn die online beursacties aanbieden.

Meer over