Inloggen

Ben je op zoek naar een artikel over een specifiek onderwerp? Vul dan hieronder het onderwerp of trefwoord in en klik op zoeken.

Zoeken

  • Actueel
  • Achtergrond
  • Video’s
  • Nieuw!
  • Trivia
  • Aanbevolen
  • Lezersvoordelen
  • Zoeken
  • Startpagina @ Frituurwereld
  • Aanmelden nieuwsbrief
  • Adverteren
  • Over FW
  • Contact

Zoeken

  • Startpagina
  • Nieuwsbrief
  • Over FW
  • Adverteren
  • Contact
  • Actueel
  • Achtergrond
  • Video’s
  • Nieuw!
  • Trivia
  • Aanbevolen
  • Lezersvoordelen
  • Zoeken
  • Startpagina @ Frituurwereld
  • Aanmelden nieuwsbrief
  • Adverteren
  • Over FW
  • Contact

Zoeken

ProFri en corona: vragen aan Frans van Rooij

Inbraak: Hans Hus voert het woord in de rechtbank

Cafetaria-overvallen: “Onderschatte cijfers”

Vakblad Frituurwereld online verder

Cafetaria misbruikt voor symboolpolitiek?

ProFri: “Verplichte inspraak platformgebruikers in Europa”

Betere friet: minister verlengt oogsttijd van aardappelboeren

Minimum leeftijd flitsbezorgers óók naar 16

2 oktober 2023

McFlurry in Tesla-stijl bij McDonald’s China

28 september 2023

Spotify: een dominante maar illegaal gebruikte bron

Advertorial
28 september 2023

S-Fry | De toekomst van frituren is nu!

28 september 2023

Bedrijfsleidster neemt Kwalitaria over: “Team voelt als familie…”

28 september 2023

Investeerder focust op fastfood: “Sector geeft blijk van veerkracht”

27 september 2023

Hart van Nederland: “Frietdag voor velen nog steeds een traditie”

27 september 2023

Duitse döner kebab verovert de wereld

Voor leden ProFri
26 september 2023

ProFri zoekt twee nieuwe bestuursleden

26 september 2023

Minderjarige verdachten van cafetariamoord voor de rechter

26 september 2023

Supermarkten roepen kroketten terug

25 september 2023

FSIN: “Recordomzet, maar klant vindt horeca te duur…”

25 september 2023

Frites Affairs laat klant creatieve toppings verzinnen

25 september 2023

Snuifkroket: coke-etten op Schiphol

21 september 2023

Hoe eten wij ons frietje in 2025? Sprekers Frituurwereld Event zijn bekend

21 september 2023

ProFri: “Gelijk speelveld voor alle verenigingen”

21 september 2023

Steeds meer supermarkten tussen bezorgrestaurants op Thuisbezorgd

21 september 2023

Nieuwe frituuroven en honderden braadworsten naar Oekraïne

20 september 2023

ONL: “Bij het mkb valt niets meer te halen”

20 september 2023

Alleen veggie McKroket: hausse aan afwijzende reacties

20 september 2023

Hilversum geteisterd door nepbestellingen online

19 september 2023

PVV over SUP-regeling: “Deze domme heffing is geen succes…”

19 september 2023

SUP-regeling: ProFri oefent via ONL druk uit op politiek

18 september 2023

Frituurwereld Event: “Wat betekent de Snackwet voor de branche?”

18 september 2023

Horeca-experts geven gratis webinar

18 september 2023

TEK bijna gesloten: vraag nu aan!

18 september 2023

ProVeg: “Vleesvervangers behalen goede score”

18 september 2023

Uitbaters verlaten omstreden Nijmeegse cafetaria

14 september 2023

Prinsjesdag | Webinar met de belangrijkste punten voor jou als ondernemer

14 september 2023

“Export diepvriesfriet boekt een nieuw record”

14 september 2023

Huis te koop met ingebouwde automatiek

13 september 2023

Eerste boek Snackspert Eke Bosman op komst

13 september 2023

Frietmuseum in Brugge wil uitbreiden

12 september 2023

Oogst lijkt redelijk: prijs van frietaardappel daalt sterk

12 september 2023

Statiegeld: “Vraag is of elke snackbar een machine moet hebben”

11 september 2023

Hagu maakt doorstart onder paraplu van Center Horeca

11 september 2023

Vegan Borrel Box van GRO

11 september 2023

Benchmark restaurantformules: gasten van Bregje het meest tevreden

11 september 2023

StukTV vestigt een nieuw frikandelrecord

9 september 2023

Tips om in te spelen op de psychologie van je klanten

8 september 2023

Verhage sluit zich aan bij club van maaltijdbezorgers

7 september 2023

Horeca stuurt Sena brandbrief over betaling muziekrechten per 2024

7 september 2023

Agristo bouwt suikerfabriek om tot frietfabriek

7 september 2023

Zomerpiek: Franky en Coen druk in hun eigen snackbars

6 september 2023

Jonge ondernemers Restaria Het Smulhuis gaan voor erkenning

6 september 2023

OPROEP: Organiseer activiteiten tijdens de Week van de Toegankelijkheid

6 september 2023

“SUP-regeling is chaos en willekeur, beleid moet worden aangepast…”

6 september 2023

Coronaschulden: Belastingdienst verstuurt aanmaning en dwangbevel

5 september 2023

Hoe voldoe je als ondernemer aan de bewaarplicht administratie?

5 september 2023

Meer meatless opties op McDonald’s-menu

5 september 2023

Frietkramen plakken op kaart en brief in België

5 september 2023

Jouw huisgemaakte saus of snacks apart verkopen; zo doe je dat

5 september 2023

Frietpiepers: rooidagen winnen aan populariteit

ProFri partner in beeld
4 september 2023

Putmans | Ook goed werknemerschap bestaat

4 september 2023

Foodtrends gaan snel: 4 megatrends van 2023

3 september 2023

Krijg jij ook trek in een portie ProFri mèt?

2 september 2023

‘Obesitas is ingewikkelder dan snelle hap om de hoek’

1 september 2023

Afvallen en werken in een frituurzaak: het kan

1 september 2023

‘Whopper (b)lijkt minder rijkgevuld dan op de foto’

1 september 2023

Moederbedrijf donutketen koopt Subway voor 9,6 miljard dollar

31 augustus 2023

Experiment met vegan curryworst bij autofabrikant crasht

31 augustus 2023

NVWA kritisch op naleving allergenenwet, ProFri helpt met tools

30 augustus 2023

Keurmerk Goed Gefrituurd voor Tom’s Cafetaria in Leeuwarden

30 augustus 2023

Snackautomaten en sauspompen draaien op volle toeren op GP

30 augustus 2023

5 Tips voor een succesvolle start als ondernemer in de frituurbranche

ProFri partner in beeld
29 augustus 2023

De Digitale | Het belang van aantrekkelijke en effectieve menupresentatie

29 augustus 2023

Klein, kleiner, kleinst

28 augustus 2023

Vakvereniging ProFri bereikt mijlpaal met 50-ste partner

28 augustus 2023

Gebruikt frituurvet als grondstof voor PET-flessen

28 augustus 2023

Subway meeste vegan opties van grote fastfoodketens

24 augustus 2023

Frituurwereld Event | Een dag vol inspiratie voor alle ondernemers met een frituurspeciaalzaak

24 augustus 2023

Opnieuw prijkt het schildje op de gevel bij Jan Willems en Alida van Dellen

24 augustus 2023

Friturist leert snackfans kroketten maken

24 augustus 2023

Conjunctuuronderzoek: ondernemersvertrouwen blijft in mineur

24 augustus 2023

Feit, fictie en frituur: 8 citaten uit het ProFri Manifest

22 augustus 2023

ProFri: “Faillissement horecagroothandel Hagu raakt ook veel ondernemers”

22 augustus 2023

TEK nog 6 weken open

22 augustus 2023

Horeca-experts geven tips om menukaart te optimaliseren

22 augustus 2023

11 trends en ontwikkelingen in snacks en gemak

21 augustus 2023

Mora wint bamischijf-proeverij van AD

21 augustus 2023

Samen trots. Samen sterk!

21 augustus 2023

ProFri: “Let jij goed op verborgen kosten?”

17 augustus 2023

Grossier Hagu failliet, zwaar weer in de horeca

17 augustus 2023

Erkenning bak- en vakmanschap voor ondernemer Wilco van Seccelen 

17 augustus 2023

Kweekvlees komt dichterbij: proeverijen in het najaar

17 augustus 2023

Hoe oud is dit saussachet dat is gevonden op het strand?

16 augustus 2023

Vlaamse minister: “Fier op onze frietkoten…”

16 augustus 2023

Tiende editie Bram Ladage’s Aardappeloogstdag

15 augustus 2023

Begin 2024 verschijnt nieuwe Nationale Smulgids

15 augustus 2023

Casa Carpaccio nog altijd een grote cafetariahit

14 augustus 2023

Cornetto van Ola komt als beste uit de AD-test

14 augustus 2023

Inzameling voor gezin van vermoorde Haagse cafetariahouder

14 augustus 2023

Grillig aardappeljaar: “Hogere prijs, kleinere friet”

14 augustus 2023

Motivaction: “Minder vegetariërs en flexitariërs”

11 augustus 2023

Zoveel kost één bolletje schepijs deze zomer

10 augustus 2023

“ProFri-schildje op de gevel triggert de klant…”

10 augustus 2023

“Plasticbijdrage te vroeg, één herbruikbare beker voor alle restaurants…”

9 augustus 2023

Minder orders Just Eat Takeaway, maar wel positieve cijfers

9 augustus 2023

Gerechtshof stelt Achmea in ongelijk in zaak om cafetariabrand

8 augustus 2023

Jorien van der Pasch krijgt ‘gouden vinkjes’ voor uitmuntend vakmanschap

8 augustus 2023

Aantal ijssalons groeit nog steeds “maar groei lijkt af te vlakken”

8 augustus 2023

Vlaamse frituur trekt aandacht met erotiek

7 augustus 2023

Vaker acties om cafetaria’s te helpen na brand

7 augustus 2023

Ommen op herhaling: late night snack dankzij krokettenmotie

7 augustus 2023

Personeelswerving New York Pizza mondt uit in ruimtereis

3 augustus 2023

Zaterdag gesloten: extra drijfveer voor nieuwe medewerkers?

3 augustus 2023

Arn Zuyderduin helpt frietpionier op Jamaica

2 augustus 2023

Data-analyse levert ijsconcept verrassende informatie op

2 augustus 2023

Franky en Coen: koelwagen hersteld na raketaanval en nieuwe oven

1 augustus 2023

Aantal cafetaria-overvallen daalt, “maar iedere overval is er één teveel”

1 augustus 2023

Satésaus van Remia wint blinde test van AD-panel

31 juli 2023

Rechter: “Ondernemer moet opruimen frituurvet alsnog betalen”

31 juli 2023

Hard Rock Café eert Messi met chicken sandwich

31 juli 2023

Platform Nederland Eet: “Verbeteren van thuisbezorgsector”

27 juli 2023

Dorpscafetaria van Stan en Connie Ophorst krijgt ‘gouden vinkjes’

27 juli 2023

Het meest besproken snackgerecht?

27 juli 2023

Schijnwerpers op de smashburgers

26 juli 2023

Accountants: “Winst onder druk, deel horeca wankelt”

26 juli 2023

Spar richt zich op eetgemak: tweede Foodclub geopend

25 juli 2023

Johnny’s overschrijdt mijlpaal van 50 vestigingen

25 juli 2023

Taco Bell werft beleggers voor expansie

24 juli 2023

ProFri: “Misleidende beweringen over plastictarief in snackbars”

24 juli 2023

Maakt ChatGPT straks de online reviews?

24 juli 2023

ProFri blijft streven naar comeback Week van de Friet

24 juli 2023

Eierbalpaleisje van familie Koning verkocht

Belangrijk
20 juli 2023

Btw-tarief omzet plastic bekers- en bakjes in veel gevallen toch 9%

20 juli 2023

Snackbar van Paul Honings krijgt ‘gouden vinkjes’ voor de drie V’s

20 juli 2023

Hoe duurzaam zijn herbruikbare bakjes?

20 juli 2023

Frituurcentrum: “Wij hebben zo’n 5670 frituurzaken in beeld”

19 juli 2023

Frietbordeel op de Wallen: na kritiek komt waardering

19 juli 2023

The Big M: McDonald’s present op festivals

19 juli 2023

AD test cornetto’s uit de supermarkt

18 juli 2023

McCain: fabriek voor groentesnacks in Rilland

18 juli 2023

Overlijden Kapsalon-bedenker volop in de media

17 juli 2023

Oma Bobs in de Mix

17 juli 2023

Friet duur? “Het is natuur, natuur en nog eens natuur…”

17 juli 2023

Plantdog: plantaardige hotdog van Ikea

17 juli 2023

Frisdranktransfer: Vrumona in Deense handen

14 juli 2023

Duurste frikandel en 7 andere snackdata van Thuisbezorgd

13 juli 2023

“Bezorgtassen en deliveryboxen bron van bacteriën”

13 juli 2023

McDonald’s verzorgt catering voor bruiloft

12 juli 2023

Taco Bell breidt uit naar meer steden

12 juli 2023

Ondanks aanval, gaan Franky en Coen weer naar Oekraïne

11 juli 2023

Tegenwind voor producenten van vleesvervangers

11 juli 2023

Eerste tien dagen plasticbijdrage: nauwelijks pannetjes…

10 juli 2023

AnyTyme by HANOS: ommezwaai naar franchise

10 juli 2023

Franchisewet mede oorzaak van verschuivingen bij grossiersformules

10 juli 2023

Saladeconcept Freshly Chopped wil groei versnellen

6 juli 2023

Zelf-meegebrachte bakjes voor afhaalmaaltijden onhygiënisch

5 juli 2023

Mark Rutte: “Ga met braadpan hamburgers halen bij McDonald’s…”

4 juli 2023

Brandbrief aan staatssecretaris: “Zet PR-campagne direct stop….”

4 juli 2023

Horecadiscounter Foods.nl vergroot zijn impact door overname

4 juli 2023

Sauzen van eetwedstrijd-veteraan Joey Chestnut

4 juli 2023

Burgercircuit Assen-Zuid: Burger King naast McDonald’s

4 juli 2023

Family Appelscha op 20: drie frituurterrassen in Top 100

3 juli 2023

5 dingen over de puntzak

3 juli 2023

Plastic: 4 voorbeelden van snackbars online

3 juli 2023

Brexit: verlangen naar friet in krantenpapier

30 juni 2023

Volop media-aandacht voor oproep ProFri

29 juni 2023

Erkenning vakvrouwschap zorgt voor een boost

29 juni 2023

Maarten van Rossem: “Dat kun je kroket niet aandoen”

28 juni 2023

Frietbakkers Franky en Coen betrokken bij raketaanval in Oekraïne

28 juni 2023

Electrische sauspomp voorkomt overdosering en verspilling

28 juni 2023

5 x rapper Donnie over frituurliefde

28 juni 2023

Vanaf komende zaterdag: klant moet betalen voor plastic wegwerpbakjes

27 juni 2023

7 tips voor de promotie van jouw producten

26 juni 2023

Mosselseizoen volgende week van start

22 juni 2023

Trump Burger in Texas: eerbetoon aan ex-president

22 juni 2023

Flitsbezorger Flink: van dark store naar buurtfunctie

21 juni 2023

ProFri over campagne overheid: “Eigen bakjes meenemen onwerkbaar”

Bericht van ProFri
21 juni 2023

BHV opfrisweken

21 juni 2023

Partij voor de Dieren: “Minder frituur in parlement”

21 juni 2023

Kwalitaria valt in de prijzen met zijn online platform

20 juni 2023

“Prijzen vroege aardappelen gestart op recordprijs”

Advertorial
20 juni 2023

De puntzak is bezig met een comeback

20 juni 2023

Nieuwe eigenaars Robby’s Snacks, Restaria Geldrop wordt Bakhuus

20 juni 2023

“Pannetje hoef je niet te accepteren als je 100 procent plasticvrij bent”

19 juni 2023

“Hoge concentratie acrylamide in groentechips”

19 juni 2023

Vaarwel frietbakje? “Herbruikbaar servies niet werkbaar”

19 juni 2023

Burgemeesters maken kennis met Grunneger Eiwitbal

15 juni 2023

“Overheid passeert frietverkopers mét duurzame verpakkingen”

15 juni 2023

Kwalitaria opent Vegataria in Groningen

15 juni 2023

Contant geld: voorstel acceptatieplicht in Tweede Kamer

15 juni 2023

Sligro: eigen stroomtrucks voor elektrische levering in Amsterdam

14 juni 2023

Hernieuwde animo voor eetbare disposables?

14 juni 2023

Plasticbeleid en disposables: een blik langs de velden

13 juni 2023

Staatssecretaris deelt friet uit, bakje moet je zelf meenemen

13 juni 2023

De Toren van Wouter Wolters in de verkoop

13 juni 2023

Vijfde titel voor ijssalon Florence in Nederweert

13 juni 2023

Lidl: goedkopere vegaburger in schap naast duurdere vleesburger

13 juni 2023

Klanten zamelen geld in voor uitgebrande snackbar

12 juni 2023

Happy Italy sluit een kwart van zijn restaurants

12 juni 2023

Rotterdamse studenten: afscheid van Brams friet

12 juni 2023

Automatiek met snackbroodjes bij Albert Heijn

8 juni 2023

Amerikaanse ambassadeur op eierbalexcursie

7 juni 2023

Beckers naar IK: 5 dingen over de snackbusiness

7 juni 2023

Met één klik het frietje bestellen dat je in een film ziet?

6 juni 2023

Betalen voor bekers en bakjes: campagne Minder Wegwerpplastic van start

6 juni 2023

Nieuwe eigenaar Beckers, Mexicano en Bicky

5 juni 2023

Franky en Coen opnieuw met friet naar het front

5 juni 2023

Dure vis & friet: NFFF verdedigt hoge prijs

5 juni 2023

Duitse snacktrots curryworst zakt verder weg

1 juni 2023

Bram Ladage: “Vijftig vestigingen eind 2024”

1 juni 2023

AI: “Personeelswerving veel sneller door McHire”

1 juni 2023

Rode Whopper vanwege nieuwe film Spider-Man

31 mei 2023

Iconische Vlaamse frietkotten worden beschermd

31 mei 2023

Dunkin’ opent langs A28 zijn eerste drive-thru

30 mei 2023

Loaded fries: steeds meer kapers op de kust

30 mei 2023

Domino’s wil 24/7 pizza’s verkopen

30 mei 2023

Frietje rendang bezig aan snelle opmars

25 mei 2023

Met liefde gemaakt naar authentieke receptuur

Advertorial
25 mei 2023

Foodverpakking To-Go ook ná 1 juli zonder SUP-opslag

25 mei 2023

Nat aardappelland: wat wordt het voor frietjaar?

24 mei 2023

“Nooit bami- en nasisnacks tekort als je ze zelf bereidt”

24 mei 2023

Mosa Meat kan nu tienduizenden kweekburgers produceren

24 mei 2023

Febo-automatiek het decor van een speelfilm

23 mei 2023

More2Market: “Cafetaria boekt hogere omzet dan begin 2022”

23 mei 2023

Heinz trekt met foodtruck door het land

22 mei 2023

’t Bakhuus wil richting 100 vestigingen

22 mei 2023

Fastfood: schaalvergroting zet door

22 mei 2023

Wakker Dier: “Minder vlees verkocht in supermarkt”

18 mei 2023

“Arbeidsmarkt nog steeds krap, efficiencyslag noodzakelijk”

18 mei 2023

Arbeidsinspectie: “Veel misstanden bij bezorging”

17 mei 2023

Twintigers openen tweede Kwalitaria

17 mei 2023

Gebrand aan kipnuggets: “McDonald’s was nalatig”

16 mei 2023

Gerechtshof: “Werkgever moet alsnog ‘smokkelminuutjes’ uitbetalen”

16 mei 2023

Oliehoorn sluit fabriek voor saus in kleine batches

15 mei 2023

Belgische frietindustrie groeit hard

15 mei 2023

Pizzaketen Little Caesars wil naar Nederland

15 mei 2023

Voorkom dat jouw registratie Sociale Hygiëne vervalt

11 mei 2023

3 voorbeelden van de strijd om het maagaandeel

11 mei 2023

Speelt frituurschaamte ons weer eens parten?

10 mei 2023

Bondsvoorzitter Navefri: “Vooral droevig voor de columnist”

10 mei 2023

Dijkshoorn schoffeert frituristen: “Uw friet is niet te vreten…”

10 mei 2023

Tekort nasi- en bamischijven: Elite informeert zijn klanten

10 mei 2023

Levo neemt Vereenigde Oliefabrieken over

10 mei 2023

Sugo Pizza lid van bezorgvereniging NLVVM

10 mei 2023

Vaktrots toon je met het nieuwe ProFri-schildje

FRITUURCENTRUM
10 mei 2023

Q&A: snel hulpkrachten inwerken met online tool

9 mei 2023

Fat Phill’s blijft doorgroeien

9 mei 2023

Sligro sluit eerste kwartaal goed af

8 mei 2023

Subway past zijn formule ingrijpend aan

8 mei 2023

Frietpostzegels: Belgisch postbedrijf eert het frietkot

8 mei 2023

7 opvallende namen van het snackfront

4 mei 2023

Huurders, vergeet niet de wettelijke mogelijkheid tot huurprijswijziging!

4 mei 2023

Twee nieuwe voordeelpartners van ProFri

4 mei 2023

Delivery toont aan: in Kampen plek voor tweede Kwalitaria

4 mei 2023

Zuivelformule YB sluit alle 14 Yoghurt Barns

Advertorial
3 mei 2023

Heb jij al een fritessaus voor iedereen?

3 mei 2023

Grote toeloop bij ProFri’s online Allergenen-cursus

2 mei 2023

Vavi uit zorg over oogstregels voor late frietaardappelen

2 mei 2023

Nieuwe ronde MKB-subsidie voor digitalisering

1 mei 2023

Verhage herdenkt zijn oprichters met actiedag

1 mei 2023

Aanmelden voor kosteloze inzameling plastic- en glasafval weer mogelijk

1 mei 2023

McDonald’s test aangepaste Big Mac in de VS

1 mei 2023

New York Pizza in zee met De Vegetarische Slager

29 april 2023

Ondernemers tonen veerkracht, soms ten koste van eigen gezondheid

Advertorial
28 april 2023

Een interview met Philipp Keller van COMCAM, energiepartner van ProFri

28 april 2023

ProFri krijgt veel vragen over verpakkingsregels per 1 juli

Advertorial
27 april 2023

Digitaliseren is optimaliseren

27 april 2023

Kosteloze inzameling van plastic- en glasafval bij scholen en bedrijven

27 april 2023

8 koninklijke frituurfeiten op Koningsdag 2023

27 april 2023

Techbedrijf Top ontwikkelt veganistische frikandel

26 april 2023

Oranje tompouce: “Favoriete snack op Koningsdag”

26 april 2023

Herlancering van campagne “Kom werken in de horeca”

Advertorial
25 april 2023

Tony Hoeben: “Wij zijn zeer te spreken over onze relatie met Levo”

25 april 2023

Prijs verhogen of verlagen, dat blijft de kwestie…

25 april 2023

Worden de frietjes nòg kleiner?

24 april 2023

Aantal drive-thrus met ruim 40 procent gegroeid

24 april 2023

Cafetaria ontwikkelt tools voor klanten met dementie

24 april 2023

Fastfoodconcept eazie één van genomineerden voor franchisetrofee

21 april 2023

Verruiming regels voor werkende jongeren op komst

20 april 2023

Het favoriete zusje van de pizza: La Pinsa!

20 april 2023

Brand krijgt uitmuntend vakmanschap en bakmanschap niet klein

20 april 2023

4 ins & outs over de komende editie van de Nationale Smulgids

20 april 2023

FrietHoes: “Schaaltje met een verhaaltje”

19 april 2023

Prijsniveau oliën en vetten daalt maar blijft hoog

19 april 2023

Burgerbios: friturist gooit na 30 jaar het roer om

18 april 2023

Prijs van frietaardappelen blijft stijgen

18 april 2023

La Venezia na bijna een eeuw weg van de Oudegracht?

18 april 2023

Nieuwe acties Aviko lijken van de baan

17 april 2023

Petitie vóór komst KFC: het loopt nog niet storm

17 april 2023

Serve yourself: zelftap met YB-plantenzuivel

17 april 2023

Slogan bitterbalmerk: “100% frituurvrij…”

Advertorial
13 april 2023

Mora pakt uit met het leukste feestje van het jaar bij de cafetaria: Mora Snackfestival!

13 april 2023

Domino’s wordt concurrent op frietbezorgmarkt

13 april 2023

Uur van de waarheid nadert voor duizenden horecabedrijven

13 april 2023

Burger King in Parijs accepteert de bitcoin

13 april 2023

12 tips voor een stralend terrasseizoen

12 april 2023

Oud Hollandsche Vleesch Croquette en Bitterbal van Oma Bobs

Advertorial
12 april 2023

Dé Nederlandse culinaire klassieker

12 april 2023

500 menukaarten gecheckt: “Burger met friet kost €16,34”

12 april 2023

New York Pizza: 300 outlets aan eind van dit jubileumjaar

11 april 2023

ING Bank: “Winstmarges horeca onder druk”

11 april 2023

Kwalitaria vernieuwd: “Afhalers en eters ter plekke beter gescheiden”

11 april 2023

Clevers IJs slaat vleugels steeds verder uit

7 april 2023

Verhage Walburg vernieuwd en fors uitgebreid

6 april 2023

Binnenkort van start | 3-daagse training Gericht Leidinggeven

Voor leden ProFri
6 april 2023

Bespaartips en informatieplicht energiebesparing

6 april 2023

Mogelijk meer stakingen bij Aviko

6 april 2023

Vierde Frietboutique: buurtzaak met 19-jarige bedrijfsleider

5 april 2023

Energiesteun: veel TEK-aanvragen uit de horeca

5 april 2023

Minister Van Gennip: “Meer evenwicht op de arbeidsmarkt”

5 april 2023

Leden kunnen voortaan kiezen uit twee payrollpartners

5 april 2023

6 tips om verwarring over vega(n) te voorkomen

5 april 2023

Wanneer liggen er kweekburgers en kweekballen in de snackvitrine?

5 april 2023

Hygiënebokaal voor IJssalon Pisa in Zevenaar

4 april 2023

Friturist start aparte lijn van goedkope B-merken

3 april 2023

Tankfoodreus EG Group wil Subway kopen

3 april 2023

Franky en Coen weer naar Oekraïne: “Het wordt steeds emotioneler”

3 april 2023

Nieuwe outlet Burger ’n Shake: halal fastfood blijft groeien

31 maart 2023

Factsheet | Regelgeving wegwerpbekers en -bakjes

31 maart 2023

Statiegeld op blikjes en aanmelden als innamepunt

30 maart 2023

ProFri: “Staatssecretaris misbruikt opnieuw ons frietje”

30 maart 2023

“Maaltijdkoeriers waren schijnzelfstandigen”

30 maart 2023

Dunkin’ introduceert pizza van donutdeeg

29 maart 2023

Is de aardappel een groente? Nederland geeft antwoord

29 maart 2023

Specialiteit cafetaria De Steiger streelt volgens smulinspecteurs de tong

29 maart 2023

Bagels & Beans: slow buurtdelivery met Bagelbus

29 maart 2023

“Snack is nu sneller dan de Mac…”

28 maart 2023

Veel foodgemak op Franchise+ Beurs

27 maart 2023

Bitterbal Dag: 8 bitterballerige dingen

27 maart 2023

Bitterbal Dag: 100-jarige bezig aan nieuwe jeugd

27 maart 2023

La Place opent eerste restaurants bij HEMA

Advertorial
24 maart 2023

Gratis proefpakket voor frituurprofessionals

24 maart 2023

Dag van het IJs in teken van Golden Dreams

24 maart 2023

Calzini: broekspijpsnack van Domino’s

23 maart 2023

Vakmanschap en bakmanschap Erik en Jacqueline van de Ven bekroond

23 maart 2023

Blijft snackbar verkoopbaar? “Houd lokale regelgeving in de gaten”

22 maart 2023

Frikandel speciaal als alcoholvrij shotje

22 maart 2023

Nederland kocht 374 miljoen keer online in 2022

22 maart 2023

TEK-loket voor energiesteun geopend

21 maart 2023

Keurmerk Goed Gefrituurd voor wijkcafetaria in Meppel

21 maart 2023

McDonald’s duikt dieper in herbruikbare verpakkingen

21 maart 2023

Ramadan start: miljoen Nederlanders vasten

20 maart 2023

Restaria in top 10 van snelste groeiers

20 maart 2023

Van Geloven: snackcadeautjes voor nieuwe medewerkers én aangevers

20 maart 2023

Vegan Junk Food Bar zet in op franchising

17 maart 2023

Bedrijf van vader en zoon Hoeben krijgt ‘gouden vinkje’ voor de drie V’s

Advertorial
16 maart 2023

Wàt? Ben jij nog geen Vriend van Frituurwereld?

16 maart 2023

“Personeelskrapte blijft groei belemmeren”

16 maart 2023

Koningsdag: Snackrun om De Gouden Friteuse

15 maart 2023

Merk HapSnap maakt comeback in Den Haag

15 maart 2023

Aantal formules blijft groeien: drie nieuwkomers

15 maart 2023

Het is bijna Nationale Pannenkoekdag

14 maart 2023

Milkshake met spekjes? 6 ijstrends van 2023

13 maart 2023

Wat is dàt nou weer? 3 dingen over virtual franchising

13 maart 2023

Domino’s opent in Doetinchem zijn eerste dark kitchen

13 maart 2023

Veggietest: McPlant gooit hoogste ogen bij Kassa

10 maart 2023

The Brake Room: een rustconcept voor maaltijdkoeriers

9 maart 2023

Ster van Brabantse frikandellenkoningin stijgt snel

9 maart 2023

Zes nominaties voor titel IJssalon van het Jaar zijn bekend

8 maart 2023

Cafetariahouder Edwin van Es nieuwe voorzitter ijsbereiders

8 maart 2023

Specialiteiten van ’t Stamhuijs in Schijndel Met Goud Bekroond

8 maart 2023

Friet aan het front: “Er vloog een raket over onze tent”

7 maart 2023

Franse frietrevolutie: “Ik ga niet naar McDonald’s om groente te eten…”

7 maart 2023

Smelttrend: 3 dingen over gesmolten kaas

7 maart 2023

Groothandel online: Makro start non-food webshop

6 maart 2023

McDonald’s Frankrijk ruilt friet in voor wortel, biet en pastinaak

6 maart 2023

Week Zonder Vlees & Zuivel start met plantnuggets

6 maart 2023

IJs-Vak 2023: opmaat naar het nieuwe ijsseizoen

3 maart 2023

3FM-dj Rob: “Een airfryer is gewoon een kleine oven met een laatje erin”

3 maart 2023

Bekend beeld: als economie kwakkelt, presteert fastfood het beste

Advertorial
3 maart 2023

Tomatenketchup van Oliehoorn nu nog lekkerder

1 maart 2023

ProFri komt naar je toe: “Deel je kracht met jouw collega’s!”

1 maart 2023

TEK-voorwaarden definitief, opening 21 maart

1 maart 2023

Waarom zie je zelden meer lange frieten?

1 maart 2023

Blik op de formules: Sushirol, Joepiedel en Fry February…

28 februari 2023

Consumentenbond: “Vegaburgers niet erg gezond”

28 februari 2023

“Friet voor sommigen de eerste warme maaltijd in dagen”

27 februari 2023

Fontys: “Snackbar is een sociaal knooppunt”

27 februari 2023

Sociale functie van de cafetaria is vaker geroemd

27 februari 2023

Derde Rotterdamse vestiging Frietboutique

23 februari 2023

FSIN: “Sterk herstel horeca, maar supermarkt wint”

Advertorial
22 februari 2023

De smaak van het seizoen in een bitterbal

22 februari 2023

Deel ontbrekend assortiment Van Geloven terug van weggeweest

22 februari 2023

El Aviva viert de verjaardag van de kapsalon

22 februari 2023

“Vertrouwen is prachtig, maar kan ook verblinden…”

21 februari 2023

Proef Kwalitaria met Burger Business in Tilburg

21 februari 2023

’t Vosje breidt verder uit: ijssalon én restaurant

20 februari 2023

Herstijling van Smullers nadert zijn voltooiing

20 februari 2023

Frietprijs trekt aandacht “maar frietmaaltijd is nog altijd goedkoop”

20 februari 2023

Formules moeten aangifte doen van gebruik ‘branded diposables’

17 februari 2023

Kwalitaria-actie met Giro555 Burgers levert 7500 euro op

17 februari 2023

Even voorstellen: Onze Frikandellenkoningin…

16 februari 2023

Hoe zit het met de energiesteun voor bedrijven?

16 februari 2023

3 dingen over friet en carnaval

16 februari 2023

Friet Leon & Léon uit de schappen

15 februari 2023

Discussie over friet tijdens wandeltocht en bij begraafplaats

15 februari 2023

Nu stoppen of wachten tot de markt aantrekt?

14 februari 2023

Het 100% plasticvrije alternatief voor plastic-A-bakjes van Conpax

14 februari 2023

Minder allergisch door meer vetten in bloed?

14 februari 2023

RIVM: “Minder fris met suiker, méér groente”

13 februari 2023

Tiende Oekraïne-reis van Franky en Coen

13 februari 2023

Na frikandellentest, nu bitterballentest in Bourgondisch Oisterwijk

9 februari 2023

Vanaf 1 juli: klant móet betalen voor disposables met plastic

9 februari 2023

“Aanbod volledig plasticvrije disposables nog beperkt”

8 februari 2023

Afscheid van disposables: frietabonnement mét herbruikbaar schaaltje

8 februari 2023

Stoppers: “Ik heb het gevoel dat er steeds iets werd afgeknabbeld”

7 februari 2023

ProFri pleit bij VWS voor breed gedragen werkgroep overgewicht

7 februari 2023

Snacktosti’s in de media: toeval of tosti-trend?

6 februari 2023

O’Tacos wordt submerk van Johnny’s Burger Co

6 februari 2023

Honderden in stille tocht voor vermoorde snackbarhouder

6 februari 2023

Limburgs frikandelstation opnieuw het best gewaardeerd

4 februari 2023

Vandaag is het de Dag van de Frikandel

4 februari 2023

Frikpics: creaties van dames iets verfijnder…

4 februari 2023

Frikpic: vaarwel plastic A16-frikandellenbakje…

4 februari 2023

Carnavalsfrikandelvideo van 14-jarige Luc

4 februari 2023

Frikpic Varia: een selectie uit de inzendingen

4 februari 2023

Frikpics: stillevens van de frikandel speciaal

4 februari 2023

Frikpic: chocofrikandel als guilty pleasure…

2 februari 2023

Frituurwereld viert Nationale Frikandellendag uitbundig

1 februari 2023

4 dingen over de RI&E-brief van de Arbeidsinspectie

1 februari 2023

Taster debuteert met Out Fry op Nederlandse bezorgmarkt

1 februari 2023

NOW: “Voorkom terugvordering. Op 22 februari moeten gegevens binnen zijn…”

1 februari 2023

Verrassing achteraf: Hygiëne Bokaal voor Eetwinkel in Bergen op Zoom

31 januari 2023

Onderzoeker: verbod op buurtsnackbar niet aan te bevelen

31 januari 2023

Groeiversnelling fastfood: KFC opent veel restaurants

30 januari 2023

“Prijs voor frietje blijft achter bij inkoopprijs”

30 januari 2023

Fat Phill’s groeit door: elfde vestiging in Utrecht

30 januari 2023

Taaldeskundige: “Mogelijk meer snacks als scheldwoord…”

26 januari 2023

Bitterballen in puntzak bij De Bitterballen Bar

25 januari 2023

RMC somber over winkeldrukte in 2023

25 januari 2023

Vier op elke tien Nederlanders hebben wel eens te maken met Foodshaming

25 januari 2023

Paul’s Patatboot wint Nederlandse Horeca Prijs

24 januari 2023

Frituurwereld Paviljoen op Horeca Expo Hardenberg?

24 januari 2023

8 trends in mayonaiseland

24 januari 2023

Bacon als kernproduct in Las Vegas

23 januari 2023

Fabel Friet: crowdmanager door TikTok-succes

23 januari 2023

TLC: plantaardige niet-kipformule in Amsterdam

23 januari 2023

Subway gaat in de verkoop

20 januari 2023

Géén warme Holtkamp meer: einde van tijdperk

19 januari 2023

NIEUW in het assortiment! Vegan en Hawaii

19 januari 2023

Frikandellendag: stuur ons jouw Frikpic!

Lezersvoordeel
19 januari 2023

Pinstoring: Met Omnia Connect ben je altijd online

19 januari 2023

6 bijzonderheden over de stopgolf in de horeca

18 januari 2023

Energie in de horeca: vier van de tien hebben nog doorlopend contract

18 januari 2023

Foodmaster strijkt neer in grote nieuwe woonwijk Heerhugowaard

17 januari 2023

Foutje met gevolgen

17 januari 2023

Friturum ontwikkelt de frizwamdel: frikandel van oesterzwammen

17 januari 2023

Nog één keer Friet-alarm bij De Pieper in Helvoirt

16 januari 2023

“Jullie zijn wel duur geworden…” Vaker opmerkingen over de prijs

16 januari 2023

Inflatie en volumedaling: McDonald’s kondigt wereldwijde reorganisatie aan

16 januari 2023

Internationale Krokettendag: bekroonde krokante smaakmakers

Lezersvoordeel
13 januari 2023

Voordelig alarmsysteem en camerasysteem

12 januari 2023

Frietboutique’s plantvariant van friet zuurvlees wint NK Loaded Fries

12 januari 2023

Rhima: Nieuwe lijn voorladers

12 januari 2023

Groothandels verhogen de prijzen opnieuw fors

12 januari 2023

FrietHoes scoort in de supermarkt… en ander kort frituurnieuws

11 januari 2023

’t Bakhuus groeit verder: overname van vier Lepoutre-cafetaria’s

11 januari 2023

Thuisbezorgd rukt op in foodbusiness via samenwerking met Makro

11 januari 2023

Carnavaleske frikandellentest in Oisterwijk

10 januari 2023

McDonald’s Nederland wil versneld van gas af

10 januari 2023

3 kleine maar fijne makers van snackfood op de Horecava

10 januari 2023

Hamburger met Indonesische topping favoriet bij vakwedstrijd

9 januari 2023

Innovatieprijs: Infrafrituur wint categorieprijs, geprinte plantenbiefstuk totaalwinnaar

9 januari 2023

Na Burger King gaat ook Subway in zee met De Vegetarische Slager

9 januari 2023

Veganuary en Dry January bij restaurants van L’Osteria

9 januari 2023

Nieuwe Levo-dispensers van 3 liter

9 januari 2023

Sauzentap van Levo

9 januari 2023

Eivrije Vegan Mayo van Levo

Advertorial
6 januari 2023

Bakwand maakt direct besparen op gas mogelijk

6 januari 2023

Keurmerk voor Cafetaria Ekenrooi in Waalre

6 januari 2023

Original Burger Sauce van Gouda’s Glorie

6 januari 2023

Zeedijk Mayonaise van Oliehoorn

6 januari 2023

Frites uit Zuyd op de Horecava

6 januari 2023

Remia Rebel Red Ketchup met rooksmaak

6 januari 2023

Febo en Kwalitaria genomineerd voor Foodservice Award 2023

6 januari 2023

Hoge kosten, afnemende bestedingen: steeds meer dönerzaken in nood

Advertorial
5 januari 2023

Bestelzuilen direct van de fabrikant!

5 januari 2023

Snelle groei van eigentijdse formules met gemaksvoeding

5 januari 2023

Hot in fastfood USA: de digitale kiosk en de multi-brand bezorgkeuken

4 januari 2023

Ondanks enorm hoge prijs, blijft diepvriesfriet uit Nederland in trek

4 januari 2023

Johan van der Weerd neemt afscheid van de Lekkerste Wedstrijden

3 januari 2023

Elite Goulash Bitterbal

3 januari 2023

De eerste Horecava in drie jaar komt eraan

2 januari 2023

Bidfood neemt kroketmerk Croquetten Boutique over

2 januari 2023

Franky en Coen: “Het was onze allerheftigste Oekraïne-reis…”

2 januari 2023

8 bezorgtrends op de dag na Delivery D-Day

30 december 2022

Remia Satésaus: nieuwe receptuur

26 december 2022

“Blijf gasten omarmen en verwarmen met jouw lekkere friet…”

23 december 2022

“Samen beginnen we goed gemutst aan 2023”

23 december 2022

Trends en cijfers: wat gaat 2023 jou brengen?

22 december 2022

Het jaar loopt ten einde: 5 dominante foodtrends in 2022

22 december 2022

Like Chicken Burger van LikeMeat

22 december 2022

Jaar in friet: 12 veelzeggende uitspraken in 2022

22 december 2022

5 tips voor de feestdagen: cadeauboeken over frituren en friet

21 december 2022

8 prangende vragen en antwoorden over loonsverhoging per 1 januari 2023

21 december 2022

TEK: tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen voor energiekosten

21 december 2022

10 vragen aan de makers van Le Frique

21 december 2022

Primeur: “Emmeloord heeft de eerste oliebollen-automatiek van Nederland”

20 december 2022

McDonald’s Frankrijk als voorbeeld: afwasbaar servies is de norm

20 december 2022

Hevige regenval: Australië kampt met friettekort

20 december 2022

Cabaretier Ronald Goedemondt noemt zichzelf ‘fastfoodconnaisseur….’

Advertorial
19 december 2022

Oliehoorn in een nieuw jasje!

19 december 2022

McDonald’s: eigentijdse variant van compacte concept MiniMac

19 december 2022

Brabantse frietbakkers met kerstfrituur in Oekraïne gearriveerd

16 december 2022

FHC reikt awards uit tijdens formuledag op grote hoogte in Amsterdam

16 december 2022

Frituurwereld.nl doorbreekt barrière van één miljoen pageviews

16 december 2022

Rechter: “LikeMeat hoeft pensioenen niet onder te brengen bij vleesfonds”

15 december 2022

Frites Atelier-Frites van Sergio Herman

15 december 2022

ProFri | “Gezamenlijke besparing van 8 miljoen ten opzichte van marktprijs”

15 december 2022

Gratis toegangscode aanvragen voor Horecava

14 december 2022

Fritessaus Plantaardig in sticks

14 december 2022

ProFri: “Juist publieke omroep moet secuurder zijn”

14 december 2022

BB Kitchen koerst met nieuwe naam op 100 vestigingen rond 2030

14 december 2022

Frikandel speciaal glinstert in de kerstboom….

13 december 2022

De Bakwandenfabriek

13 december 2022

Actie van snackbarhouder leidt tot poll: “Frietje halen wordt mij te duur…”

13 december 2022

“Weren van snackbars…” Wat staat er in de brief van de staatssecretaris?

12 december 2022

Snackbarverbod: worden frituurzaken straks de nieuwe boeren?

12 december 2022

7 trends en cijfers over de Nederlandse burgerbusiness

9 december 2022

Lachgasverbod per 1 januari 2023

8 december 2022

Familie Pouwels opent derde cafetaria

8 december 2022

Franchiseformule Burger Business overgenomen door Kwalitaria

7 december 2022

Cafetariasector heeft meer vertrouwen in 2023 dan andere horeca

7 december 2022

Minder omzetverlies ondanks WK wedstrijden tijdens cafetariaspits

6 december 2022

3 redenen waarom eetwedstrijden weerzin opwekken

6 december 2022

Elite zet in op vergroten marktaandeel

5 december 2022

Oliehoorn in een nieuw jasje

5 december 2022

Uitstel voor statiegeld op blikjes tot 1 april 2023

5 december 2022

Frituurpan moet terug in de (horeca)keuken

2 december 2022

“Snackbarverbod is gebaseerd op grachtengordelpolitiek”

2 december 2022

CBS: Nauwelijks of geen groei bij frituur, groot deel horeca is somber gestemd

1 december 2022

Brussel wil de sachets met mayo en ketchup in Europa verbieden

1 december 2022

Hoge energieprijs: Waalwijks frituurduo sluit deur en gaat met proefpensioen

30 november 2022

Vernielingen Verhage: tipfriet voor mensen die de dader kunnen aanwijzen

30 november 2022

Frites Affairs opent in Tilburg: schaalvergroting horeca zet door

29 november 2022

Oranje tegen etenstijd: “Het is één piek en dan valt het stil”

29 november 2022

Cafetariaformules: nauwelijks sprake van uitbundige Oranjemarketing

28 november 2022

Friet voor Oekraïne: “Anderhalf uur in de rij bij ijskoud weer…”

28 november 2022

Black Friday, Black Fryday, Snack Fryday…

24 november 2022

Ralph Markwat van FHC: “Cafetaria is de koning van de dorpen”

24 november 2022

6 x Bekende Nederlanders, friet en frituur

24 november 2022

Infrarood-frituuroven FrieteRia kanshebber voor innovatieprijs Horecava

23 november 2022

Bakmanschap van Jan-Willem Voet in Nieuwegein krijgt erkenning

23 november 2022

Zwolle: meldplicht voor gast die bitterballen of frikandel met vlees wil

22 november 2022

“Belangstelling voor snacks is dit WK vooralsnog beperkt”

21 november 2022

Lamb Weston introduceert diepvriesfriet van topchef Sergio Herman

21 november 2022

Ondanks zware bombardementen, delen Franky en Coen friet uit in Oekraïne

18 november 2022

Blijft Bintje? 11 dingen over de pieper die goed is voor 30 miljard porties friet

17 november 2022

Markwat-interview zorgt voor reuring: “Mijn haren gingen recht overeind staan”

16 november 2022

ONL: “Geslaagde lobby voor energiesteun, maar nog wel vragen en wensen”

16 november 2022

ABN: “Druk op snackbarmarges, prijs fastfood loopt sterk op”

16 november 2022

Personeel genoeg? 4 dingen over de actuele arbeidsmarkt in de horeca

15 november 2022

Ralph Markwat: “Sector lijdt aan een collectieve burn-out, maar er gloort licht”

15 november 2022

Van Heertje tot Friedt: 5 frietspeciaalzaken onder de loep

14 november 2022

Ondernemer Robbert Jan de Veen krijgt ‘gouden vinkje’ voor de drie V’s

14 november 2022

5 prognoses voor de horeca in 2023

14 november 2022

20.000 kerstlichtjes in Belgische frietbistro

11 november 2022

Energiesteun: loket gaat eerder open én verbruiksdrempel wordt geschrapt

11 november 2022

“Rust aan energiefront door betaalbare vaste prijzen”

10 november 2022

Nieuwe omzetnorm: méér cafetaria’s vallen onder regeling voor energiesteun

9 november 2022

Gesterkt door donaties, vertrekken Franky en Coen 19 november weer naar Oekraïne

9 november 2022

Druk op Den Haag: “Veel bedrijven vallen bij energiesteun buiten de boot”

9 november 2022

Veganistische Copper Power gekozen tot Lekkerste Lunchroombroodje

8 november 2022

Bram Ladage wint Gastvrijheidsbokaal

8 november 2022

Belgische Week van de Friet start met boerenactie

8 november 2022

NLVVM kiest voor het eerst Maaltijdbezorger van het Jaar

7 november 2022

Big Bread Kitchen presenteert zich bij RTL-Z

7 november 2022

Nieuw frietlab Lamb Weston gaat rol spelen in transitie naar elektrisch voorbakken

4 november 2022

Bram Ladage heropent blikvangende frietkraam in Rotterdam op persoonlijke titel

3 november 2022

Van laadpaal tot ketelkwestie: 7 dingen die verder ter tafel kwamen bij ProFri-ALV

Advertorial
2 november 2022

Jan Aaltzen Linde: ‘Onze leverbetrouwbaarheid is onze grootste prioriteit’

2 november 2022

Blije gezichten na bekendmaking energieprijzen 2023 en 2024

2 november 2022

Opnieuw ingrijpende regels voor kunststof disposables op komst

2 november 2022

Personeelstekort: zijn pensionado’s een deel van de oplossing?

1 november 2022

Meneer Wateetons over frituren: “Water steelt de smaak, vet geeft juist smaak”

1 november 2022

ProFri-bestuur weer op sterkte en ander nieuws over de algemene ledenvergadering

31 oktober 2022

Gasgestookte oven ombouwen naar infra-frituur: primeur op de komende Horecava

31 oktober 2022

Hus zwaait vandaag af: ProFri-voorzitter sinds 2012, frietbakker sinds 1968

31 oktober 2022

2012-2022: 3 successen van de jubilerende vakvereniging ProFri

28 oktober 2022

Oekraïne-actie van Franky en Coen koerst pijlsnel richting kwart miljoen euro

27 oktober 2022

Crisis overbruggen: vraagtekens bij rol van de banken

27 oktober 2022

Trend van loaded snackworsten steekt ook in België de kop op

26 oktober 2022

Franky en Coen serveren in Oekraïne 1400 porties friet en snacks per dag

26 oktober 2022

Plaza ondergaat metamorfose en krijgt nieuwe slogan ‘lekker bij ons’

26 oktober 2022

“Nieuwe regelgeving voor aardappelboeren leidt tot verhoging van frietprijs”

25 oktober 2022

Sjiekandel: “Met de frikandel kun je eindeloos en onwijs combineren met smaken…”

25 oktober 2022

Aldi vierde aardappel en friet in pop-up Pieper Paradijs op Utrecht CS

24 oktober 2022

Garnaalkrokettenfestival: dit keer twee dagen, maar opnieuw uitverkocht

24 oktober 2022

Aviko neemt nieuwe fabriek in België in gebruik

21 oktober 2022

Amerikaanse Lamb Weston gaat verder zonder Meijer Frozen Foods uit Kruiningen

21 oktober 2022

Colombiaanse importheffing voor friet uit Europa lijkt van de baan

21 oktober 2022

Nieuwe voorzitter AKSV: “Verduurzaming is uitdaging”

20 oktober 2022

Moederbedrijf Thuisbezorgd: 11 procent minder bestellingen, maar toch positief

20 oktober 2022

ONL: ‘Energiesteun mkb is onvoldoende en komt te laat’

20 oktober 2022

Van Geloven schrapt 35 snacks, waaronder veel bami- en nasisnacks

20 oktober 2022

Cafetariazoon introduceert Sjieke Snacks in box

19 oktober 2022

Na jaren van onstuimige groei, daalt de animo voor vleesvervangers

19 oktober 2022

Scouts in Haaksbergen bakken tien frikandellen van totaal 75 meter

18 oktober 2022

Eerste resultaten ProFri’s Energie-enquête verontrustend

18 oktober 2022

Nederlands kampioenschap Loaded Fries: vanaf nu aanmelden voor vakwedstrijden

18 oktober 2022

ProVeg: ‘Plantaardig aanbod groeit snel in de horeca mede dankzij fastservice’

Advertorial
17 oktober 2022

WK voetbal vertonen in je zaak? Goed plan, maar vergeet je licentie niet

17 oktober 2022

Frietje bladgoud: ‘Verwenmoment nu alles duurder wordt’

14 oktober 2022

ProFri: ‘Energieprijs met gemiddeld 140 procent gestegen sinds vorig jaar’

14 oktober 2022

Energiesteun: ‘Driekwart van de cafetaria’s lijkt buiten de boot te vallen’

14 oktober 2022

Vrijdagse snacktraditie: DJ Ruud brengt een ode aan de Airfryer

13 oktober 2022

PR-bureau op basis van reviews Google: Fabel Friet in Amsterdam gooit hoogste ogen

13 oktober 2022

Games als magneet: Shake Shack wil jonge gast binden via de virtuele wereld

12 oktober 2022

Vakvereniging ProFri: “Harde data nodig om steun af te dwingen”

12 oktober 2022

Visfrietconcept The Chippy in Amsterdam battert en frituurt Mars en Snickers

12 oktober 2022

Britse fish & chips shops vrezen teloorgang van de branche

11 oktober 2022

‘Snackbar kan als ontmoetingsplek bijdragen aan een gezonde samenleving’

11 oktober 2022

Horecamakelaar: ‘Waardering van snackbars staat erg onder druk’

11 oktober 2022

Kampioen oesters steken ontwikkelt de oesterfrikandel

10 oktober 2022

Iconisch Gronings eierbalmekka De Paardeschuur houdt er 1 januari mee op

10 oktober 2022

Casper van start: keuze uit tien maaltijdmerken in één levering aan huis

10 oktober 2022

La Friteria: nieuwe naam in het snackbarloze centrum van Doetinchem

7 oktober 2022

‘Voedselhersenen’ ontdekt: foto van friet met mayo wekt de eetlust op

6 oktober 2022

Horeca In Nood: ‘Ik ben straks alles kwijt, help, help, help!’

6 oktober 2022

De Koninklijke Aardappel van 2022 is de frietaardappel Nirvana

6 oktober 2022

Frietsalon bestaat 75 jaar: dat kunnen er niet veel ’t Liesbosch in Breda nazeggen

5 oktober 2022

FNLI waarschuwt: voedselproductie loopt gevaar door extreem hoge energieprijs

5 oktober 2022

Kwalitaria overhandigt cheque van 50.000 euro voor Kinderen van de Voedselbank

5 oktober 2022

Smileys van Mora zorgen ervoor dat er nog wat te lachen valt

4 oktober 2022

Van Rooij: ‘Uitstel van steun is geen optie. Het water staat al boven de lippen’

4 oktober 2022

Najaarsgolf begonnen: ‘Neem basismaatregelen van coronaplan in acht’

4 oktober 2022

Sluiting van snackbars wegens te hoge energiekosten maakt veel emoties los

4 oktober 2022

Nieuwe Horeca Nederland (NHN): ‘Alternatief bieden voor torenhoge energierekening’

3 oktober 2022

Fabeltje uit 1953 ontzenuwd: ‘Verzadigde vetten leiden níet tot hart- en vaatziekten’

3 oktober 2022

Voorpretkroket: de croquette in cijfers

30 september 2022

Amsterdams frietmekka mag nog vijf jaar langer blijven

30 september 2022

2000 frikandellen à 40 cent: ‘Graag iets terugdoen voor onze trouwe klanten’

29 september 2022

Horeca In Nood: ‘Dit is niet lang op te brengen’

29 september 2022

ProFri Ledendag op 31 oktober geeft ‘een flinke portie frituurenergie’

28 september 2022

ProFri roept leden op: meld je tijdig voor nieuwe batches COMCAM-energie

28 september 2022

Eke Bosman brengt in Parool ode aan de snackbars van Amsterdam

28 september 2022

Een vegan frikandel, maar dan in poedervorm

27 september 2022

‘Nieuwe ondernemers zitten er anders in, die willen de horeca omvormen’

27 september 2022

6 vragen aan schrijver Meneer Wateetons over zijn nieuwe kookboek ‘Over frituren’

27 september 2022

Gemeente veroordeeld: schadevergoeding wegens wegafsluiting bij cafetaria

26 september 2022

Berichtgeving Frituurwereld over Kaag en MKB-energie maakt veel los

Advertorial
26 september 2022

Kosten besparen met QR-code en bestelzuil

26 september 2022

Tekort aan koolzuur speelt drankenbranche parten

23 september 2022

Brandbrief naar minister: ‘Energieprijzen komen na corona extra hard aan’

23 september 2022

Meer frikandellen op de markt, maar toch nog tekorten her en der

23 september 2022

Na de Frituurloop, hebben we nu de Frikandellentocht

22 september 2022

Deel jouw energiestress via Whatsapp: Horeca In Nood-nummer 06 119 25 907

22 september 2022

Omzetgroei is mogelijk door online transacties

22 september 2022

Van Rooij op BNR: ‘Zonder steun gaan horecabedrijven bij bosjes omvallen’

Advertorial
22 september 2022

Danny’s Marknesse gaat voor A-merkproducten

21 september 2022

Advies aan Kaag: ‘Laat cafetaria’s en bakkerijen maar gewoon failliet gaan’

21 september 2022

Jantina Darwinkel weigert haar cafetariaprijzen nog verder te verhogen

21 september 2022

Snackicoon Norp sluit na ruim 70 jaar: ‘Hoge energierekening de druppel…’

21 september 2022

Energiesteun: ‘Wij zullen het midden- en kleinbedrijf niet vergeten’

20 september 2022

Energieprijs: géén woord in Miljoenennota over steun voor bedrijven

20 september 2022

‘Zonder steun van de overheid, gaan zich complete drama’s afspelen’

20 september 2022

‘Minimumloon omhoog, FNV zet in op 12 procent meer salaris’

19 september 2022

Sectorplan Horeca Alliantie basis voor maatregelenladders

19 september 2022

Onderzoek in Belgisch Limburg: ‘Bijna alle frituren draaien met verlies’

19 september 2022

Grote opluchting: maandfactuur voor stroom van ruim 50.000 euro gecrediteerd

14 september 2022

Zeeuwse ondernemers financieren tweede zaak met crowdfunding

14 september 2022

10 wenken en waarschuwingen over de prijzen in jouw frituurzaak

13 september 2022

Diepvriesproducent wil groei plantaardige snacks stimuleren

13 september 2022

Na met Goud Bekroonde snacks nu ook keurmerk voor Amersfoortse frituurzaken

13 september 2022

Stijging van frietprijzen door verwacht aardgastekort

12 september 2022

Stijgende energieprijzen zaaien tweespalt

12 september 2022

Wat is er aan de hand in sauzenland?

8 september 2022

Frikandellentekort trending topic in de media

8 september 2022

TikTok.Tammo over het frikandellentekort

8 september 2022

Anytyme in Lelystad scoort bovengemiddeld op gastvrijheid en professionaliteit

8 september 2022

Met Goud Bekroond, keurmerk voor jouw ambachtelijke iconen

7 september 2022

Belgische frituristen werven personeel met friet-actie

7 september 2022

Nederlandse Deliveroo-bezorgers starten bestellenbij.nl

7 september 2022

De frituur verbreedt zich: 3 voorbeelden

6 september 2022

Foodwriter Meneer Wateetons: ‘Fuck de airfryer’

5 september 2022

Dreigt er een frikandellentekort?

5 september 2022

Personeelsgebrek: 8 cijfers en trends op een rij

4 september 2022

Beter Leven ster voor Van Dobben-snacks

2 september 2022

Snackexpert springt in de bres voor Zeeuwse Wendy’s

2 september 2022

Subsidie voor digitalisering voor de horeca

Advertorial
2 september 2022

Stichting zoekt donateurs

1 september 2022

Omzet horeca gestegen maar veranderingen op komst

1 september 2022

3 redenen om het Goed Gefrituurd Keurmerk te behalen

31 augustus 2022

Onderzoek wijst uit: bij een goede sfeer verkoop je meer

30 augustus 2022

TV-kok Danny Jansen: ‘Airfryer is een oventje’

30 augustus 2022

‘Frikadelloog’ Piet Staat: de frikandel komt uit Dordrecht

25 augustus 2022

Energiemarkten en natuur hebben het niet goed voor met Europa

25 augustus 2022

National Burger Day: 7 dingen over hamburgers

24 augustus 2022

Nieuwe eigenaar Tijmen Hartog zet snacktraditie voort

23 augustus 2022

Friet geschrapt bij twee Ikea’s: ophef in Duitsland

23 augustus 2022

Friet verandert: drie ontwikkelingen rond friet en frietaardappelen

22 augustus 2022

Snackbarpionier Pim Verhage (79) overleden

19 augustus 2022

Goed Gefrituurd-keurmerk voor Restaria Nieuwveld

18 augustus 2022

John van der Kroon over ‘omschakelmoment’: ‘Wij stappen meteen over op nieuwe oogst’

18 augustus 2022

Friet op volle kracht: bijna 4 miljard kilo aardappelen verwerkt

17 augustus 2022

Duurzaamheidsrekenaar zegt: ‘Friet is uitermate planetproof’

16 augustus 2022

Lid van ProFri? Gasprijs in 2023: 85 eurocent!

16 augustus 2022

Luchtovens in België níet de eerste keuze bij thuisconsumptie van friet

16 augustus 2022

9 worstfeitjes op Wereld Braadworst Dag

15 augustus 2022

Herman Hell: ‘Kosten lopen op als je zaak sluit wegens personeelsgebrek’

15 augustus 2022

Jumbo-topman: ‘Onze top 100 heeft weinig met gezondheid te maken’

11 augustus 2022

6 actualiteiten over maaltijddelivery en platforms

10 augustus 2022

Deliveroo vertrekt eind november uit Nederland

10 augustus 2022

Horeca boos op GGD: ‘Hier kunnen we onmogelijk tegen opboksen’

10 augustus 2022

Onroerend goed met frituurgeschiedenis te koop in Udenhout

9 augustus 2022

Frituur en afzuiging vaak de plek waar cafetariabranden ontstaan

9 augustus 2022

Kroketmaker Rien Prinsen komt met receptenboek

8 augustus 2022

‘Fastfood geen bestuurlijk begrip, mensen niet wet voorschrijven wat ze mogen eten’

8 augustus 2022

Droogte jaagt prijs frietaardappel op, maar rampjaar 1976 nog ver weg

6 augustus 2022

‘Dierlijk of plantaardig, vast of vloeibaar, het is weer eens dé kwestie’

6 augustus 2022

Tipgids voor cafetaria’s: Zo ga je om met prijsstijgingen

5 augustus 2022

Dag van het Bier: 7 x friet, frituur en bier

3 augustus 2022

Frietlezing professor: ‘Rundervet is ideaal om te frituren, olijfolie, soja en zonnebloem niet’

3 augustus 2022

Groothandelsprijzen stijgen verder, een paar bijverschijnselen op een rij

3 augustus 2022

5 voorbeelden van ProFri’s onvermoeibare inzet voor de frituurbranche

2 augustus 2022

Kleine counter bestelzuil voor 5 euro per dag

2 augustus 2022

Raad van State: ‘Sluiting snackbar door burgemeester op onterechte gronden’

2 augustus 2022

Liverpoolse McDonald’s laat tijdelijk geen jongeren toe

1 augustus 2022

ProFri polst belangstelling voor bijeenkomst van franchisers in frituurbranche

1 augustus 2022

Foto-expert: ‘Beeld van dik persoon met friet werkt wel, maar klopt niet’

28 juli 2022

‘Opnieuw goedkoper energiecontract voor ProFri-leden’

28 juli 2022

‘Voortbestaan in gevaar als niet snel nieuwe medewerkers worden gevonden’

28 juli 2022

Ladage en McDonald’s in pact om ‘nationale personeelscrisis’ aan te pakken

27 juli 2022

Wethouder Den Haag: ‘Sterfhuisconstructie voor snackbars in wijk met veel overgewicht’

27 juli 2022

Let op: TVL Startersregeling sluit 2 augustus 2022

27 juli 2022

Foodbezorging stabiliseert, flitsbezorgers sluiten dark stores in ons land

26 juli 2022

11 x hoe gaan cafetaria’s en de rest van de horeca om met personeelstekorten?

26 juli 2022

Raadsleden stemmen unaniem voor bitterballenmotie

25 juli 2022

Burger King Oostenrijk vraagt: ‘Een normale Whopper of met vlees?’

25 juli 2022

Foodwatch: ‘Veel mannen bereiken deze maand zoutmax voor heel 2022’

22 juli 2022

Marieke en René Jacobse nemen afscheid van Cafetaria de Pieper

22 juli 2022

Recht op goodwill voor de franchisenemer op grond van de Wet franchise

21 juli 2022

Heinz deelt cijfers sausonderzoek: Mayo en ketchup blijven populair

20 juli 2022

Na Just Eat Takeaway stelt ook Deliveroo verwachtingen naar beneden bij

20 juli 2022

De aanpak van Ladage: ‘Word als Brambassadeur nú Brambakker bij de Bram-Fam’

19 juli 2022

Daling van het aantal merkcafetaria’s: 5 trends in formuleland

19 juli 2022

MVO: ‘Omzetwaarde export oliën en vetten is explosief gestegen’

18 juli 2022

‘Aantal horecabedrijven blijft groeien, fastfood nu in de meerderheid’

18 juli 2022

Groots afscheid voor de beroemdste frikandelfan van ons land

15 juli 2022

Vanaf september is roken verboden op de 200 terrassen van McDonald’s

15 juli 2022

Marcel ‘Mister Mora’ Mourmans overleden

13 juli 2022

FrieteRia experimenteert met infrarood branders onder de bakpot

13 juli 2022

Bakken, braden en frituren met infrarood staat al langer in de belangstelling

13 juli 2022

Ketel Kwestie: ‘Wél rapporten en schikking, maar geen financiële middelen voor actie’

12 juli 2022

‘Aantal vestigingen formulecafetaria’s op laagste niveau in vijftien jaar’

12 juli 2022

ProFri wil opnieuw in overleg met ministerie over verdere stijging van gasprijs

11 juli 2022

Zomercampagne McDonald’s in teken van vriendschap en allemansvriend friet

11 juli 2022

Rapper Donnie verkent mogelijkheden eigen snackbar in nieuwe Amazon-serie

11 juli 2022

8 tips voor maaltijdbezorging: minder afhankelijk van grote platforms

7 juli 2022

Vakman Martin Zwerts gaf ieder frietje de ruimte

7 juli 2022

Energietransitie cafetaria’s op tv: ‘Gas of elektrisch, ik weet het niet meer’

7 juli 2022

Van Geloven lanceert voordeelplatform Snack Extra

7 juli 2022

Vlaanderen borgt het frituurambacht via nieuw certificaat Erkend Friturist

6 juli 2022

Streep door nulurencontract, behalve voor studenten en scholieren

6 juli 2022

Zit er in 2024 geen btw meer op de uitjes bij de frikandel speciaal?

6 juli 2022

Het is Fried Chicken Day: markt voor kipsnacks groeit snel

5 juli 2022

Personeelstekort in de horeca: 7 oplossingen voor een structureel probleem

5 juli 2022

Personeelsgebrek steeds nijpender: ‘Gestopt met bezorging’

5 juli 2022

Oprichter Lilly’s: ‘Blokkade ijsfabriek voelt persoonlijk en raakt me’

4 juli 2022

Groeiend aanbod horecabedrijven: ‘Inhaalslag na coronajaren’

4 juli 2022

Karen’s Diner: belabberde en brutale service als bedrijfsformule

1 juli 2022

Meiden van Nederland: ‘Snackbarbezoeker met vaste bestelling is gelukkiger’

30 juni 2022

Dit zijn de grootste cafetaria’s, snackbars en andere frituurzaken volgens FSIN

29 juni 2022

ProFri kan nog meer leden helpen met betaalbare energietarieven

29 juni 2022

ProFri hekelt hogere commissie Thuisbezorgd: ‘Extra omzet over de rug van ondernemers’

29 juni 2022

Snackwagen na 36 jaar mogelijk weg vanwege klagende buurtbewoners

29 juni 2022

Partner komt meewerken in de cafetaria; hoe pak je dat fiscaal aan?

29 juni 2022

Nostalgische beelden uit 1969