Inloggen

Ben je op zoek naar een artikel over een specifiek onderwerp? Vul dan hieronder het onderwerp of trefwoord in en klik op zoeken.

Zoeken

  • Actueel
  • Achtergrond
  • Video’s
  • Nieuw!
  • Trivia
  • Aanbevolen
  • Lezersvoordelen
  • Zoeken
  • Startpagina @ Frituurwereld
  • Aanmelden nieuwsbrief
  • Adverteren
  • Over FW
  • Contact

Zoeken

  • Startpagina
  • Nieuwsbrief
  • Over FW
  • Adverteren
  • Contact
  • Actueel
  • Achtergrond
  • Video’s
  • Nieuw!
  • Trivia
  • Aanbevolen
  • Lezersvoordelen
  • Zoeken
  • Startpagina @ Frituurwereld
  • Aanmelden nieuwsbrief
  • Adverteren
  • Over FW
  • Contact

Zoeken

ProFri en corona: vragen aan Frans van Rooij

Inbraak: Hans Hus voert het woord in de rechtbank

Cafetaria-overvallen: “Onderschatte cijfers”

Vakblad Frituurwereld online verder

Cafetaria misbruikt voor symboolpolitiek?

ProFri: “Verplichte inspraak platformgebruikers in Europa”

Advertorial

Florigo introduceert Ontwerpjebakwand.nl

Fastfood kampt met vraaguitval en volumedaling

9 juli 2025

Let op: je SBI-code verandert – check je gegevens bij de KvK

9 juli 2025

Den Tol: met pannenkoek op de franchisetoer

8 juli 2025

Augurkmenu bij Amerikaanse fastfoodformule

8 juli 2025

“Mini-groenten zijn in opmars als snack”

7 juli 2025

“Oer-Hollandse klassiekers goed vertegenwoordigd”

7 juli 2025

Deining over prijs: “Gratis ingrediënten. Hoe kom je erbij?”

In de spotlight
3 juli 2025

ProFri QuickScan: mystery guest in jouw eigen bedrijf

3 juli 2025

Fried Chicken Day: de tussenstand in kipland

2 juli 2025

Koninklijk kapsalon-moment in Rotterdam

In de spotlight
2 juli 2025

Snel hulpkrachten inwerken met online tool

2 juli 2025

Patat-friet: is één soort nog wel genoeg?

2 juli 2025

Naast Fabel Friet vooral Aziatische nieuwkomers

1 juli 2025

Formules openen gestaag nieuwe vestigingen

1 juli 2025

Ook Oliehoorn en Topking breiden uit

30 juni 2025

Nationaal Hitteplan van kracht: Wat kunnen frituurondernemers doen?

30 juni 2025

Foodstep: “Snacks in opmars, frikandel niet”

30 juni 2025

Eetsalon Van Dobben is 80 jaar

29 juni 2025

Bidfood stopt samenwerking met Maxxam per 1 januari 2026

27 juni 2025

Frituurverbod schrappen: 35 voor, 7 tegen

26 juni 2025

CêlaVíta kondigt reorganisatie aan en wil zich meer richten op friet

26 juni 2025

Food500 Congres: “Saus is de ziel, consument beknibbelt”

26 juni 2025

Kwalitaria is jarig: burger met 35 ingrediënten

26 juni 2025

ING: Stijgende prijzen én tweedeling in de horeca

25 juni 2025

Friet met Nutri-Score A? Ja hoor, en terecht ook!

25 juni 2025

Restaurants in de knel, meer Aziatische snackbars?

25 juni 2025

Burgerme sluit zich aan bij bezorgvereniging

24 juni 2025

Wereldwijde snackgroei stuwt Aviko naar uitbreidingen in China

24 juni 2025

Kabinet verhoogt jeugdlonen – Wat kun je als ondernemer doen?

24 juni 2025

Ervaren maakster Rosieta Knap wint eierbalwedstrijd

24 juni 2025

Miljoenen views voor POV-video’s in cafetaria

23 juni 2025

Foodmaster Zeist knipoogt naar De Neus

20 juni 2025

Bring Your Own: goed bedoeld, maar voor frituurzaken vaak niet haalbaar

Bericht van Rijksoverheid
20 juni 2025

Bring Your Own helpt bij het verminderen van wegwerpplastic

20 juni 2025

‘Mister Bicky Burger’ slokt ‘Madame Kroket’ op

20 juni 2025

IJssalon van het Jaar: De Hoop in Blaricum

19 juni 2025

Stichting Ketel Kwestie komt ten einde

19 juni 2025

Festivalseizoen: hoeveel friet op Pinkpop?

18 juni 2025

Snacktijd zonder stroom: kabelbreuk legt AnyTyme Ommen plat

Advertenties

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief van Frituurwereld ontvangen via e-mail?

Volg Frituurwereld

facebook twitter linkedin

Algemeen

  • Disclaimer
  • Cookiestatement
  • Privacystatement

Service

  • Startpagina
  • Contact
  • Nieuwsbrief
  • Adverteren
  • RSS

Rubrieken

  • Actueel
  • Achtergrond
  • Video’s
  • Nieuw!
  • Trivia
  • Aanbevolen
  • Lezersvoordelen

Contactgegevens

Nederlands Frituurcentrum
Blaarthemseweg 72
5502 JW Veldhoven

T:040 – 7200901
(Ma t/m Do van 09:00-17:00 uur)
@:info@frituurwereld.nl

Volg Frituurwereld

facebook twitter linkedin

Frituurwereld.nl is een uitgave van het Nederlands Frituurcentrum, het kennis- en innovatieplatform voor friturend Nederland.

©2025 Nederlands Frituurcentrum
Design en realisatie:
Beheer cookie toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Dienst Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}