Kwalitaria sluit 2021 af met twee nieuwe vestigingen

Actueel |
30 december 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Frituurwereld- Kwalitaria Anklaar
Kwalitaria Anklaar in Apeldoorn.

Voor Kwalitaria kent het jaar een mooi einde. Op de valreep van 2021 opent de cafetariaformule nog twee nieuwe winkels. Eén daarvan heeft een primeur.

Met de nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Utrecht staat de teller op tien nieuw geopende locaties in 2021. Dat smaakt naar meer voor de franchiseformule, te zien aan de groeiambitie voor komend jaar.

Apeldoornse primeur

Voor Apeldoorn is het de eerste Kwalitaria die ze in de stad verwelkomen. Dyomar Holder, eigenaar van Kwalitaria Anklaar, geeft aan dat het wel een domper is dat zijn restaurantgedeelte gesloten moet blijven vanwege de coronamaatregelen. “De zaak nodigt echt uit om gezellig te komen eten, dus dat is jammer. Maar bij de pakken neerzitten is er niet bij”, aldus de ondernemer. “We richten ons nu volledig op het afhalen en bezorgen van onze burgers, snacks, belegde broodjes en de rest van ons assortiment, en dat gaat hartstikke goed.”

Drukke wijk

Ook ondernemer Samim Saqheb focust zich met Kwalitaria Balijelaan in Utrecht nu op online bestellingen. “We zijn goed voorbereid en we zitten in een drukke wijk, dus we hebben er alle vertrouwen in”, vertelt de kersverse ondernemer. Met Kwalitaria Balijelaan is de cafetariaformule nu met vijf winkels vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

Ambitieuze groeiambitie

De nieuwe vestigingen smaken naar meer voor Kwalitaria. “We zitten absoluut niet stil,” laat Ricardo Stroes namens formulehuis FFC weten. “Sterker nog, we hebben voor komend jaar een groeiambitie van twintig nieuwe vestigingen. Ambitieus, maar zeker niet onmogelijk. Ondanks COVID kijken we met succes terug op de afgelopen periode. De online omzet is enorm gestegen en blijft op niveau, dus we zien volop kansen.”

  • Frituurwereld - Kwalitaria Anklaar exterieur
  • Frituurwereld - Kwalitaria-Anklaar Interieur
  • Frituurwereld- Kwalitaria Anklaar
  • Frituurwereld - Kwalitaria-Balijelaan_Interieur