Jouw medewerker Parel van het Jaar 2017?

Actueel |
21 maart 2017 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
> De drie genomineerden van vorig jaar

De nominatie voor de Parel van het Jaar 2017 is geopend. Ondernemers kunnen weer medewerkers voordragen die in hun bedrijf een bijzondere, verdienstelijke rol hebben gespeeld. Ook andere medewerkers staat het vrij om een voorbeeldcollega te nomineren. Zelfs gasten en leveranciers kunnen medewerkers voordragen voor de award.

ProFri riep de award drie jaar geleden in het leven, het Nederlands Frituurcentrum organiseert de verkiezing. De Parel is mede een eerbetoon aan de overleden frituurondernemer Richard van Dop, samen met zijn vrouw Bianca eigenaar van De Parel in ‘s-Gravenzande. De eerste winnares was hun werkneemster Kimberly de Zeeuw, die hen bijstond in moeilijke tijden. Na De Zeeuw (2013) werden Carlos van den Berge van Verhage Floriande (2014), Susan van der Weijden van Snackbar Wip-in in Callantsoog (2015) en Bart van Scheijndel van Plaza De Pitstop in Hoorn (2016) Parels van het Jaar.
Medewerkers voordragen (ook van niet-ProFri leden) voor de award Parel van het Jaar kan tot 1 oktober aanstaande via het speciale nominatieformulier op de website www.parelvanhetjaar.nl. De jury maakt een selectie van drie genomineerden. Tijdens de ProFri-jaarvergadering in september wordt de winnaar bekendgemaakt.

www.parelvanhetjaar.nl

Dit artikel is reeds eerder verschenen in Frituurwereld Editie 3 – Voorjaar 2017

Meer over