Geen Horecava in 2021, wel online evenement

Actueel |
6 november 2020 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Horecava.nl

’s Lands grootste horecavakbeurs Horecava vindt in januari 2021 definitief geen doorgang. Na Rutte’s persconferentie van afgelopen dinsdag heeft beurscomplex RAI Amsterdam deze beslissing genomen. Wél komt de organisatie met een online event onder de naam Horecava Limited.

In een persbericht laat de RAI weten: “Een maand geleden waren we nog vol goede hoop dat de omstandigheden rondom covid-19 zouden verbeteren. Helaas is het tegendeel waar. Met pijn in ons hart hebben we de beslissing genomen om Horecava Limited alleen virtueel door te zetten. We gaan er een online event van maken dat net zo gaat verrassen als de fysieke Horecava.”

Limited

RAI Amsterdam wil de horeca virtueel een hart onder de riem steken met het virtuele evenement Horecava Limited op maandag 25 januari 2021. Het online concept is een mix van het uitwisselen van kennis en ervaringen met beleving en entertainment. Zo zet Horecava Limited actuele horecazaken in de schijnwerpers, zijn er trendsessies, paneldiscussies over verdienmodellen voor de toekomst en presentaties over het gedrag van de hedendaagse consument.

Professionals uit de wereld van eten en drinken hebben op uitnodiging gratis toegang tot het virtuele event. Anderen betalen 55 euro voor Horecava Limited. De verkoop start 14 december.