Eigen bestelplatform horeca in Brunssum

Actueel |
9 november 2020 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De horeca in Brunssum slaat de hand ineen. Een groot aantal eetgelegenheden is bijeengebracht op het plaatselijke bezorgplatform Thuis Uit Eten In Brunssum. Onder de deelnemende bedrijven bevinden zich frituurspeciaalzaken als Friture ’t Heufke, Snack Drive In en ’t Smulhuis.

De eetgelegenheden in Brunssum namen het initiatief om het lokaal product te ondersteunen, nu de horeca lijdt onder de coronalockdown. Op de website staan dan ook slogans als “Samen sterk voor onze favoriete eetgelegenheden” en “Doe mee! Steun de Brunssumse horecaondernemers en ga lekker thuis uit eten!”

Voordeel

Het bijkomend voordeel van een eigen lokaal bestelplatforms is bovendien dat alle geld in de regio blijft. Immers; er hoeven geen percentages van de omzet te worden afgedragen aan landelijk opererende platforms. Daarnaast is de website ontwikkeld door het speciale collectief 12websites.nl.

Na corona

Het Brunssumse platform is vast van plan ook na de coronacrisis door te gaan. Sterker; de initiatiefnemers hebben de nodige plannen om de positie van het lokale platform verder ter versterken.