Frites Affairs laat klant creatieve toppings verzinnen

Actueel |
25 september 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

“Verzin je eigen loaded fries…en win gratis frites voor de rest van 2023.” Klanten van Frites Affairs in Amstelveen, Zoetermeer en Tilburg kunnen nog vijf dagen hun fantasietopping insturen.

Foto: Frites Affairs

Bij Frites Affairs stond bijna de hele maand september in het teken van loaded frites. Het frietconcept van cateraar Albron heeft al eerder een soortgelijke wedstrijd gehouden. Aan de ingrediënten zit bij de wedstrijd geen enkele beperking. De inzending die als lekkerste uit de bus komt, zal tijdelijk worden opgenomen in het assortiment van Frites Affairs.

Pekingeend met chocoladesaus?

“Ga je voor pekingeend met chocoladesaus of wordt het een vegetarische optie met witlof, gesmolten mozzarella en broccolisaus? Niets is te gek. Met de onbeperkte toppings creëer je de meest onweerstaanbare loaded frites naar keuze,” aldus Frites Affairs op de actiepagina.

Ter gelegenheid van de campagnemaand zijn alle loaded frites tijdelijk bij de vestigingen van de formule verkrijgbaar voor 5 euro, “zodat iedereen zoveel mogelijk de verschillende smaken kan verkennen om zijn eigen meesterwerk in elkaar te zetten”.

Begin oktober kiest een deskundige jury de lekkerste fritescreaties kiezen. Daarna volgt nog een stemronde online. De creatie die de meeste stemmen krijgt, zal zijn loaded-creatie terug zien op de menukaart van Frites Affairs.