Gratis proefpakket voor frituurprofessionals

Advertorial
24 maart 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Jouw partner in écht verse friet

WIE is FrietHoes?

Bij FrietHoes houden we van friet. Van écht verse en ambachtelijke friet welteverstaan. Van friet zonder bewerkingen, toevoegingen of andere gekke fratsen, maar wel mét schil. Eerlijke pure friet dus die ook echt naar aardappel smaakt. Dat vinden wij het lekkerst.

FrietHoes is bedacht en ontwikkeld door Joost Hoes en gestart met een frietwinkel in Haarlem samen met zijn broer Sebastiaan Hoes. Vervolgens via een scala aan foodtrucks de harten van het festival publiek veroverd, om daarna vanuit een eigen ambachtelijke frietfabriek in de Waarderpolder, FrietHoes landelijk op de kaart te zetten in honderden horeca en fastservice zaken.

WAAROM FrietHoes

Consumenten kiezen steeds meer voor puur natuur. Voor producten met een eerlijk, lokaal verhaal. En dat is onze friet. Wij werken alleen met de beste agria’s uit de Hollandse kleigronden. Van boeren die met smaak en kwaliteit bezig zijn en met de natuur samenwerken. Onze ambachtelijke en onbehandelde friet wordt door heel Nederland binnen 24 uur geleverd aan de horeca en fastservice.

FrietHoes voor de PROFESSIONELE FRITUURDER

Snij en/of bak je zelf je verse friet voor? Of werk je nu met industriële (diepvries) friet en overweeg je de stap naar écht verse friet te maken? Wil je je onderscheiden van je lokale concurrenten? Dan wil FrietHoes je graag helpen en ontzorgen. Laat ons je verse friet snijden, voorbakken, terugkoelen en inpakken. Middels ons gecertificeerd productie proces, bieden wij een THT van productie + 8 dagen en leveren wij onze friet luchtdicht vers verpakt aan.

Vraag een GRATIS SAMPLE aan

Ondernemers van cafetaria’s, snackbars en andere frituurzaken kunnen via onderstaand formulier een gratis proefpakket aanvragen. Na een check stuurt Frituurwereld jouw gegevens door naar FrietHoes en nemen daarna contact met je op, want we komen de ambachtelijke écht verse friet persoonlijk bezorgen.

  •  

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.