Dunkin’ introduceert pizza van donutdeeg

Actueel |
30 maart 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Dunkin’ Donut Nederland

De donut- en koffieformule Dunkin’ viert haar zesde verjaardag in Nederland. Daarom lanceert het concept een speciale donutpizza. De komende jaren wil de van origine Amerikaanse keten verder groeien door haar assortiment voor de lunch en avond uit te breiden.

Bij Dunkin’ ligt de voornaamste focus nog steeds op koffie. In Nederland telt de formule 70 vestigingen. Na de uitbreiding van het lunchassortiment met sandwiches en tosti’s komt er nu voor de avond een product bij: de Dunkin’ Pizza with Donut Dough. Dit is een pizza gemaakt van donutdeeg.

Donut met mozzarella

Roberto Fava, woordvoerder van Dunkin’ Nederland, laat in een persbericht weten dat het gaat om een combinatie van donutdeeg, Italiaanse tomatensaus en mozzarella. De formule is twee jaar met de ontwikkeling van deze speciale donutpizza bezig geweest.

Groeien

De komende jaren wil de donutformule groeien door het assortiment voor de lunch uit te breiden met items uit de bakkerij. Ter aanvulling van het dag- en avondassortiment is de donutpizza gelanceerd. Tijdens de lancering verkopen de vestigingen van Donut’s eerst een klein assortiment pizzadonuts. Afhankelijk van de feedback van hun fans wordt dit mogelijk uitgebreid tot een volledig pizzaconcept.

Flashipstore in Venlo

Dunkin’ opende de afgelopen weken drie nieuwe vestigingen in Tilburg, Zaandam en Delft. Op 6 april gaat een flagshipstore van ruim 350 vierkante meter in Venlo van start. Dit is naar eigen zeggen de grootste Dunkin’ winkel van Europa.

Meer over