Drie Nieuwjaarsacties én een nieuwe mayonaise

Advertorial
23 december 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Frituurwereld - Oliehoorn sauzentap klein 2

Sausgekte in Hoorn! Cafetaria’s, snackbars en andere frituurbedrijven kunnen in januari 2022 hun
voordeel halen met een aantal spetterende sauzenacties. Wat staat ondernemers te wachten?
Onder meer een gloednieuwe mayonaise van de Amsterdamse Zeedijk.

Normaliter start sausfabrikant Oliehoorn ieder nieuw jaar met zijn horeca-voordeelacties tijdens de Horecava. De beurs gaat helaas niet door, maar de acties gelukkig wel.

Sausgekte in Hoorn

Oliehoorns Sausologen hebben een drietal Nieuwjaarsacties aangekondigd, waar ondernemers van maandag 10 tot en met zondag 16 januari 2022 van kunnen profiteren. Kies voor fritessaus, curry, een van de mayonaises of een heerlijke speciaalsaus. 5 + 1 of toch een gratis grootverpakking?

Ontdek de sausdeals

Benieuwd naar het voordeel? Bezoek dan snel de actiepagina, ontdek de sausdeals en profiteer van het voordeel. Bestellen kan uitsluitend binnen de aangegeven periode.

Nieuw: Zeedijk Mayonaise

Zeedijk mayonaise is een nieuwe saus van Oliehoorn. Een zoet-pittige kerriemayonaise afkomstig van de Amsterdamse Zeedijk. Het broodje Zeedijk van Slagerij Vet, met sla, gerookte kipfilet, uitgebakken spek en Zeedijksaus is een lokaal fenomeen. En om ook de rest van Nederland hier kennis mee te laten maken, heeft Slagerij Vet het geheim met Oliehoorn gedeeld. Zeedijk Mayonaise is heerlijk op broodjes, burgers, vleesgerechten, friet, snack, bittergarnituur en nog veel meer.

Maximale kwaliteit

“Wij geloven in traditionele sauzen met een verhaal”, zegt de sausfabrikant. “Van het receptuur tot de ingrediënten; alles moet kloppen.” Oliehoorn is een Nederlands familiebedrijf, met een eigen fabriek en proefkeuken in Hoorn. “Kleinschalig en overzichtelijk. Zo kunnen we de maximale kwaliteit waarborgen.”

Pak hier jouw Oliehoorn voordeel