string(3) "nee"

Derde week van de friet

Actueel |
21 september 2016 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De derde editie van de Week van de Friet wordt gehouden van zaterdag 1 oktober tot en met zondag 9 oktober. Opnieuw zal vakvereniging ProFri samen met honderden frituurbedrijven zorgen dat tijdens deze campagneweek één boodschap centraal staat. Namelijk: “Van een frietje genietje!”

Cafetaria’s, snackbars en frituren kunnen zich nog aanmelden.
ProFri ondersteunt de actie met een uitgebreid pakket. Hiermee kunnen professionele frituurders hun winkel aankleden en hun klanten volop laten meegenieten van de Week van de Friet. Tevens roept ProFri de deelnemers op om de boodschap van de actieweek vooral zelf via de lokale en sociale media te verkondigen. De brancheorganisatie hoopt dat veel frituurders ook zelf acties verzinnen om friet in de schijnwerpers te zetten, zoals een frietactie voor ouderen, live-muziek in de cafetaria of een wedstrijd als ‘hoeveel frietaardappelen zitten er in deze zak?’
Het aanmeldingsformulier voor deelname aan de Week van de Friet vind je op de speciale website. Deelname aan de Week van de Friet kost 75 euro. Leden van ProFri krijgen 25 euro korting.

www.weekvandefriet.nl/aanmelden

Dit artikel is reeds eerder verschenen in Frituurwereld Editie 1 – Najaar 2016