De Bakwandenfabriek

Nieuw! |
13 december 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De Bakwandenfabriek ontwikkelde een eigen, unieke bakwand voor horecabedrijven die efficiënter en energiezuiniger willen werken. De bakwand is puur maatwerk en daardoor exact afgestemd op jou als gebruiker. Wat de bakwand zo uniek maakt is de hoge kwaliteit, specialistisch doordacht ontwerp en optimaal gebruiksgemak. Bestel je bij De Bakwandenfabriek een nieuwe hoog rendement bakwand, dan ben je verzekerd van een waardevolle investering en de allerbeste service.

Elke horecakeuken, restaurant of cafetaria kan energie besparen met deze duurzame bakwand. De indeling van de functies wordt bepaald op basis van jouw wensen. Ook denken ze graag met je mee en geven ze advies over slimme toepassingen voor jouw zaak. Je werkt niet alleen efficiënter, je maakt ook betere kwaliteit producten.

Aan hygiënisch werken is in het ontwerp uiteraard ook gedacht. De RVS bovenbouw is volledig demontabel voor een eenvoudige en grondige reiniging na gebruik. Schoon werken is niet alleen belangrijk voor de kwaliteit van jouw producten, je apparatuur gaat ook veel langer mee als je deze goed kunt schoonmaken. Daarnaast heeft een bakwand van De Bakwandenfabriek volledig geïsoleerde apparatuur en daarmee zijn ze de eerste in de markt.

De bakwand is zeer eenvoudig te bedienen en makkelijk in gebruik zonder overbodige toeters en bellen. De klanten ervaren dat de bakwanden zijn ontworpen op basis van jarenlange ervaring in RVS horeca-installaties. Daarbij werkt De Bakwandenfabriek altijd vanuit de eindgebruiker op basis van efficiëntie, gemak en kwaliteit. De klanten kunnen vertrouwen op een uitstekende kwaliteit bakwand met garantie en service van ervaren specialisten die houden van hun vak.

Meer weten over De Bakwandenfabriek?
Klik hier