Bestelzuilen direct van de fabrikant!

Advertorial
5 januari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Meer omzet en kostenbesparing

Prestop is fabrikant van een brede lijn aan bestelzuilen specifiek voor cafetaria’s, snackbars en frituren. Al ruimschoots is bewezen dat bestelzuilen meer dan 30% omzet opleveren en het personeel minder belast wordt. Als daarnaast ook nog wordt bespaard op het aantal kassapunten en de niet meer nodige digitale menuborden, zijn deze bestelzuilen binnen 6-7 maanden terugverdiend.

Geen provisiekosten

Samen met haar partners zorgt Prestop tevens voor de juiste bestelapplicaties tegen vaste maandtarieven zonder verdere provisiekosten.

Meer omzet bereiken met goede fotografie

Optimale inzet van je bestelzuil hangt niet alleen af van de bestelzuilen van Prestop en de software, maar wordt voor een heel groot deel ook bepaald door aantrekkelijke fotografie en video’s. Prestop kan ook dit verzorgen.

Betaalautomaat

Naast de levering van de bestelzuilen assisteert Prestop ook bij het afsluiten van het contract met bijvoorbeeld CCV, Worldline, Adyen of een andere betaalprovider. Tevens kan Prestop de juiste betaalautomaat leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Prestop ontzorg: applicatie, inrichting, contentcreatie, installatie & onderhoud

Geen stroomkosten en ledenvoordeel

Naast het leveren van de ultieme bestelzuil en de juiste content zorgt Prestop ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de stroomkosten voor de bestelzuilen. Prestop zorgt er voor dat de zuil automatisch aan- en uitgaat, zodat de stroomkosten zoveel mogelijk beperkt blijft. En… Prestop draagt tot 12 maanden na levering de kosten voor het stroomverbruik van de zuil.

Ben je lid van ProFri dan heeft Prestop voor jou nog een extra voordeel in petto. Kijk voor meer informatie op de Prestop-partnerpagina op de website van jouw vakvereniging.

4 uitgelichte modellen van Prestop

Experience Center

Prestop heeft een uitgebreide showroom waar alle typen van bestelzuilen kunnen worden gedemonstreerd en goede uitleg gegeven kan worden om te zorgen dat de bestelzuil vanaf dag één jou extra omzet gaat opleveren en jouw personeel direct gaat ontlasten. Een impressie:

Experience Center

Meer weten? Ga naar de website van Prestop