Vakbeurs Gastvrij Rotterdam start maandag

Actueel, Voor je agenda |
19 sep 2025 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

In Rotterdam Ahoy gaat maandag de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam van start. Tot en met woensdag 24 september presenteren zich er ruim 500 merken en exposanten met hun aanbod. Vorig jaar trok Gastvrij Rotterdam bijna 20.000 bezoekers.

Op alle drie dagen is de beurs geopend van 11.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds. Het evenement is uitsluitend toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Speciale presentaties zijn er onder meer op het zogenaamde Plant-Based Pavilion. Hier tonen producenten en leveranciers van plantaardige producten hun aanbod en er worden verschillende proeverijen gehouden.

Start-Up Spots

Daarnaast is er het duurzaamheidspaviljoen Dit Smaakt naar Meer! met lezingen en workshops. Verder staat de focus op startende en doorstartende leveranciers van de horeca onder de noemer Start-Up Spots. Het is een initiatief van inspiratieplatform Foodservice Homies. Dit platform verzorgt ook presentaties over trending topics in de branche.

Deel van de exposanten

Fastfood- en frituurondernemers behoren niet tot de kerndoelgroep van Rotterdam Gastvrij. Onder de 500 exposanten in Rotterdam Ahoy zijn echter de nodige merken vertegenwoordigd die zich op een breed segment in de horeca richten, inclusief cafetaria’s en aanverwante bedrijven.

Het gaat onder meer om merken als: Bidfood, Beyond Meat, Boerderij Friet, Boerderijs, Braveball & Burgers (falafel), De Ambachterie (kroketten), De Haagsche Croquetterij, De IJssalon, Floris Kroketten, Délifrance, Eijsink, Encko, Fano, Frietboutique, Friethoes, Gebo Gelato, Holtkamp, Levo, Mocca D’Or, New Forest, Oliehoorn, Piet de Wit Snacks, Rational, Remia, Rotterzwam (kroketten), Smits Uien, Snack with Benefits, Topking KaasTengels, Van Geloven, Zaanse, Vanreusel, Oma Bob’s, VHC Kreko en Vito Frituurolie Filters.

Website Gastvrij Rotterdam

Foto: promobeeld vakbeurs Gastvrij Rotterdam