Uitgebreid aanbod voor frituurbranche op Horecabeurs Goes

Actueel |
29 februari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Na Amsterdam, Hardenberg en Leeuwarden, is het nu de beurt aan Zeeland om de horeca te ontvangen. In Goes wordt komende maandag en dinsdag de zestigste editie gehouden van de Horecabeurs Goes, waar veel aanbieders voor frituur- en fastfoodbedrijven present zijn.

Op beide dagen is de beurs geopend van 11.00 tot 19.00 uur. De organisatie laat weten: “Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met een beursoppervlakte van 10.000 m2 en zo’n 200 exposanten uit de branches horeca, recreatie en toerisme.”

Veel voor frituurbranche

Net als het HorecaEvenTT in Leeuwarden, kent de Horecabeurs Goes een breed aanbod voor de totale horeca. Het aantal bedrijven dat specifiek interessant is voor de Nederlandse frituurbranche, is groot. De lijst van exposanten vermeldt namelijk veel aanbieders van snacks, ijs en aanverwante producten.

Zoals: `Njoy Softijs, Aviko, Beltaste/Vanreusel, Bickery Food Group, Bieterbal, Bieze Food Solutions, Boerderijs, Cake & Shake, Cas & Kas, Coca-Cola, Coolbreak, Delifrance, Duca Frozen Food, Dutch Dumplings, Eijsink, Enkco, Farm Frites, FHC Formulebeheer, Foods.nl, Frietsnijderij Tollenaar, Gelato Fantastico, Go Tan, Heeren van Loosdrecht, Hela Thissen, Holtkamp en Homeko.

Verder: IJsbaart, IJsboerke, Jong Food, La Venezia, Lamb Weston, Levo, Lutosa, McCain, NewForrest, Nic Nederland, Nissei, Oliehoorn, Oma Bobs, Quik’s, Rational, Remia, Rimboe Sauzen, Salomon, Smilde Foods, Snackpoint, Heinz, Coertjens, Topking, Tyson, Unilever/Ola, Van Geloven, Van Osch, Vandemoortele, Verstegen, VHC, Wereldburgers, Wisselaar en Woertman.

Ook staan enkele Vlaamse en ambachtelijke streekbedrijven op de Horecabeurs Goes. Een illustratief voorbeeld is De Ambachterie uit Oostburg. Dit Zeeuwse was ook in eerdere jaren al present op de beurs. Het bedrijf maakt ambachtelijke kroketten en bitterballen. Zowel de ontwikkeling, productie als distributie houdt De Ambachterie in eigen hand.

Foto’s: Horecabeurs Goes en De Ambachterie