Veel aanmeldingen voor het Frituurwereld Event van ProFri

Actueel |
8 november 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten

Aanstaande maandag is het zover en verwelkomt ProFri haar leden, partners en genodigden bij Rational aan de Lemerij 1 in de Twentse stad Hengelo. Ook niet-leden en potentiële nieuwe partners van de vakvereniging hebben zich aangemeld voor het Frituurwereld Event. Vanaf 9.30 uur is iedereen die zich vooraf heeft aangemeld van harte welkom.

Rational, home of the combisteamer en plek van handeling

Natuurlijk hoor je tijdens het Frituurwereld Event weer de laatste actualiteiten die belangrijk zijn voor de uitoefening van jouw vak. Maar ook leveranciers en producenten laten zich niet onbetuigd. Tijdens een compacte beurs tonen een aantal van hen nieuwe producten en diensten. Bovendien verzorgt Rational, home of the combisteamer, in zijn keukens tal van leerzame demonstraties.

Verenigingszaken en ondernemerschap

Na het ontvangst start om 10.30 uur het ochtendprogramma dat in het teken staat van verenigingszaken en ondernemerschap. Hans Biesheuvel van ONL voor ondernemers is om 11.30 uur de eerste gastspreker van het event. Gaat politiek en ondernemend Nederland nog samen? Met de verkiezingen voor de deur blikt Hans vooruit op wat MKB-ondernemers staat te wachten.

Lunch en demonstraties

Vanaf 12.00 uur geeft gastheer Rational in zijn keukens demonstraties die zijn gericht op de cafetariapraktijk. Ook een aantal andere partners laten proeven van hun lekkernijen. Er is volop tijd om in gesprek te gaan met de aanwezige collega’s en partners, te netwerken, informatie te vergaren of wetenswaardigheden over het eigen bedrijf of de branche uit te wisselen.

Verpakkingsregels, overlevingsstrategie en basis voor solide toekomst

Na de lunch en demonstraties begint om 13.30 uur het middagprogramma en staan de verpakkingsregels als eerste thema op de rol. Na de inleiding hierover van gastspreker Wilco Wieling is er ruimte voor een debat met Erik Haverkort, Tweede Kamerlid van de VVD.

Het tweede thema gaat over de betekeniseconomie en wat dat betekent voor jouw zaak? Hoe ziet de toekomst van jouw cafetaria, snackbar of frituurspeciaalzaak eruit? Welke stappen moeten hiervoor worden gezet? En doe je het alleen of sta je samen sterker? Met zijn presentatie neemt inspirator Tom Kikkert de bezoekers van het evenement mee naar mogelijke antwoorden op deze en op andere prangende ondernemersvragen. Tom staat garant voor de nodige interactie.

Na dit thema worden een aantal collega’s in het zonnetje gezet en presenteert de vereniging de nieuwe huisstijl van het keurmerk Goed Gefrituurd. Met een aangepast stappenplan kan iedereen vanaf nu laagdrempelig het keurmerk aanvragen en krijgen de aanwezige keurmerkhouders nieuwe certificaten en plaquettes uitgereikt.

Aanmelden kan tot vrijdagmiddag 10 november.