
’t Bakhuus vierde deze week met een personeelsfeest zijn tienjarige bestaan als franchiseformule. Met optredens en een diner stond ondernemer Andy Shan stil bij het bereiken van dit kroonjaar. “Wij hebben genoten, op naar de volgende tien jaar,” zegt de directeur.
Shan opende in 2004 zijn eerste Bakhuus in Olst, zeven jaar nadat hij China voor Nederland verruilde. Elf jaar na de start in Olst kwam in Ede de eerste franchisevestiging uit de startblokken.
“Verder groeien”
Shan is vastbesloten om ’t Bakhuus verder te laten groeien. Bij de formule sluiten zich bestaande cafetaria’s en snackbars aan, waaronder veel bedrijven die lokaal al lang een vaste waarde zijn. Inmiddels zijn er ruim 50 Bakhuus-zaken in ons land. Dit jaar openden nieuwe vestigingen in onder meer Pannerden, Doetinchem en Venlo.
Hoge scores
’t Bakhuus heeft in zijn lokale verzorgingsgebieden veelal een sterke positie. Dit bleek recentelijk uit onderzoeken van bureau Multiscope. Zo gaf 92 procent van de ondervraagde klanten aan herhaalbezoeken te willen brengen. Eerder al boekte ’t Bakhuus een hoge zogenaamde Net Promotor Score (NPS) van 64.
Deze NPS-score geeft aan in hoeverre ondervraagden een bezoek aanraden bij hun familie en bekenden. De formule van Shan hoorde met de score van 64 bij de kopgroep. De gemiddelde NPS was in het segment fastfood/cafetaria’s namelijk 30, aldus Multiscope.
Foto: promofoto Bakhuus Duiven, Bakhuus.nl








































