Promotool Sligro helpt omzet te verhogen

Advertorial
15 maart 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Direct naar Promotool Sligro

Met de onlangs gelanceerde Promotool, wil Sligro ondernemers ontzorgen op het gebied van professionele promotie voor hun zaak. De Promotool richt zich primair op het fastservice segment maar is breder inzetbaar. De tool speelt in op de ondernemersbehoefte om meer traffic naar hun zaak te trekken en de gemiddelde besteding van hun gasten te verhogen.

Verhogen van traffic, besteding en bezoekfrequentie

De behoefte van ondernemers aan hulp bij het aantrekken van meer gasten en het verhogen van de gemiddelde besteding wordt steeds groter. Concurrentie bestaat voor een fastservice ondernemer al lang niet meer alleen uit hun eigen segment. Met het aanbieden van een online Promotool om eenvoudig professionele promotiematerialen te ontwikkelen, speelt Sligro in op die behoefte. Alle artikelen die in de Promotool worden aangeboden hebben een focus op het verhogen van traffic, gemiddelde besteding en/of een hogere bezoekfrequentie. Denk aan o.a. actieflyers, posters, social posts, spaarkaarten en meer.

Bepaal zelf

Bijkomende voordelen van de Promotool voor ondernemers: je bepaalt zelf welke producten je promoot, krijgt professionele productfotografie aangeboden, hebt keuze uit drie gratis stijlen, bepaalt zelf je prijs en voegt eenvoudig je eigen contactgegevens en logo toe. Hiermee verhoog je niet alleen je omzet, maar blijft de marge ook gezond! Het aanbod van de Promotool is in overleg met ondernemers tot stand gekomen en bestaat daardoor alleen uit relevante artikelen die inspelen op de behoefte aan meer traffic en upsell. De Promotool is zo ontworpen dat ondernemers met minimale inspanning betaalbare, professionele promotie kunnen bestellen voor hun zaak.

Ondernemers helpen

De uitbreiding van het dienstenpakket met de Promotool voor fastservice past bij de partnerrol die Sligro wil vervullen. Sligro wil foodprofessionals en hun gasten niet alleen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Ook vinden ze het belangrijk om horecaprofessionals te helpen in het verbeteren van hun rendement. Helpen met initiatieven om hun traffic en omzet te verhogen horen daar zeker bij.

Meer informatie? Kijk op sligro.nl/promotool