ProFri ontkoppelt ledenvergadering en Event

Actueel |
9 juni 2020 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Vakvereniging ProFri ontkoppelt de algemene ledenvergadering en het Frituurwereld Event. ProFri houdt zijn ALV 2020 op maandag 18 mei, terwijl het Frituurwereld Event plaats heeft op maandag 16 november. Directeur Frans van Rooij wil er op deze wijze voor zorgen dat beide evenementen optimaal tot hun recht komen.

Bovendien wil de vakvereniging “rust creëren”. Van Rooij: “Bij de ALV zetten we niet meer alles op alles voor een grote opkomst. Het moet een gerichte, praktische bijeenkomst zijn voor leden die collega’s willen ontmoeten, gecombineerd met actuele thema’s.” Omdat het Frituurwereld Event groeit als kool, werd het lastiger beide onderdelen de volledige aandacht te geven. De laatste editie van het vakevenement trok ruim 200
bezoekers. Bovendien werd de organisatie overvallen door de enorme media-aandacht voor de eerste Nationale Smulgids en de viering van 150 jaar friet in Nederland. VanRooij: “Het loskoppelen van de bijeenkomsten scheelt een hoop stress. Bovendien hebben we nu meer ruimte om van het Frituurwereld Event een feestje te maken met in de avond de presentatie van de Nationale Smulgids 2021.”