ProFri komt naar je toe: “Deel je kracht met jouw collega’s!”

Actueel |
1 maart 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Ook niet-leden zijn welkom tijdens de regionale bijeenkomsten

Aanmelden kan via de website van de vakvereniging

Vakvereniging ProFri gaat in maart en april op tournee door alle windstreken van het land. Leden en niet-leden zijn welkom tijdens sessies die in het teken staan van positieve energie en inspiratie. Doel van de bijeenkomsten in Medemblik, Rosmalen, Appelscha, Voorthuizen, Poortugaal en Horst is namelijk: elkaar versterken.

“Vanwege alle uitdagingen die er zijn, kunnen we als branche allemaal wel een flinke portie positieve energie gebruiken,” zegt ProFri-voorman Frans van Rooij. “Niets werkt dan beter dan frituurondernemers laten sparren in hun eigen omgeving: de zaak van een directe collega. We hopen dat alle aanwezigen elkaar inspireren met ideeën en oplossingen. Zodat het plezier in het frituurvak wordt versterkt.”

Hoe ga jij de uitdagingen aan?

Energie, streng verpakkingsbeleid, inflatie, prijsverhogingen, brieven van de Arbeidsinspectie: er kwamen/komen veel uitdagingen op de branche af. Hoe ga jij hiermee om? Deel jouw positieve ervaringen met jouw collega’s: zodat je van elkaar kunt leren en elkaar positief kunt inspireren.

Hoe houd jij plezier in jouw vak? Kunnen een keurmerk of de Nationale Smulgids hierin een rol spelen? Welke dingen doe jij om de werkpret te verhogen? Over deze en andere zaken wisselen we van gedachten tijdens de volgende bijeenkomsten:

  • Maandag 20 maart 2023: Noord-Holland: Medemblik, Cafetaria De Steiger
  • Dinsdag 21 maart 2023: Brabant: Rosmalen, Cafetaria J-Beez
  • Dinsdag 28 maart 2023: Noorden: Appelscha, Family Appelscha
  • Maandag 03 april 2023: Oost-Nederland: Voorthuizen, De Daltons
  • Dinsdag 04 april 2023: Zuid-Holland: Poortugaal, Restaria Nieuwveld
  • Dinsdag 18 april 2023: Limburg: Horst, John’s Foodstore

Tijdens alle regiobijeenkomsten geldt: ontvangst vanaf 10.00 uur, ondernemers-sessie van 10.15 tot 12.30 uur. Daarna: lunch en tot circa 13.30 uur napraten en een kijkje in de keuken van het collegabedrijf.

Aanmelding is gewenst. Zowel leden als niet-leden van ProFri zijn welkom. Echter: indien een bijeenkomst is volgeboekt, krijgen leden vanzelfsprekend voorrang.

Aanmelden kan via de website van de vakvereniging

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat van de Vereniging Professionele Frituurders. Bereikbaar op het nummer 040-7200900.