Krijg jij ook trek in een portie ProFri mèt?

Actueel |
3 september 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten
Archieffoto Frituurwereld Event

Hoge inkoopprijzen, kostbare energie, coronaschulden, personeelsgebrek, regelgeving, aanhoudende verkeerde beeldvorming. De frituurbranche krijgt het voor z’n kiezen.

Jouw vakvereniging loopt zich de benen uit het lijf om juist jouw belangen als frituurprofessional te dienen. Honderden ondernemers met een cafetaria, snackbar of frituur gingen jou voor. Volg hun voorbeeld. Word lid van de jouw vakvereniging en bestel nu een portie ProFri mèt!

Het zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn. Als frituurprofessional, van enthousiaste starter tot zéér ervaren, sluit jij je aan bij de enige gespecialiseerde vakvereniging van Nederland voor cafetaria’s, snackbars en frituren. ProFri dus, want ProFri dat is de mooiste topping op jouw vakmanschap. Ja, een lidmaatschap biedt zovéél voordeel.

Wij serveren je graag drie voorbeelden van ProFri-profijt. Ofwel drie porties ProFri mèt:

‘n Portie ProFri mèt kortingen

Vakvereniging ProFri is opgericht om het imago en het vakmanschap van de frituurbranche te dienen en verder op te waarderen. Maar in deze barre tijden is natuurlijk mooi meegenomen dat ProFri ook collectieve afspraken maakt met o.a. facilitaire dienstverleners in de sector. Dit betekent dat je een lidmaatschap van jouw vakvereniging sowieso terugverdient. Wat denk je van kortingen voor het gebruik van muziek? Hoewel de markt grillig is, zag ProFri kortgeleden nog kans enkele leden aan scherpe energiecontracten te helpen.

‘n Portie ProFri mèt keurmerken

ProFri is de aanjager van Goed Gefrituurd, Met Goud Bekroond en de Nationale Smulgids. Goed Gefrituurd, dat is het keurmerk waarmee je voor jouw klanten nog eens extra zichtbaar maakt dat jouw zaak uitmunt in vakmanschap en bakmanschap. Als ondernemer zet je met het doorlopen van het traject de puntjes op de i.

Het keurmerk Met Goud Bekroond is een kwaliteitslabel voor jouw specialiteiten uit eigen keuken. In de Nationale Smulgids staan per provincie de frituurspeciaalzaken opgesomd die een omweg waard zijn voor de consument. Allemaal initiatieven die in opdracht van ProFri worden uitgevoerd door het Nederlands Frituurcentrum. Dat geldt ook voor dit online vakplatform waar je nu dit artikel leest.

’n Portie ProFri mèt collegiaal contact

Met wie kun jij nu beter sparren dan met jouw directe collega’s uit de branche? Als lid van ProFri beschik je automatisch over een netwerk van branchegenoten in het hele land. Twijfel je een keertje over een beslissing, dan kun je online van gedachten wisselen met collega-frituurders via een besloten Facebook-groep. Voor raad en advies kun je ook altijd terecht bij het secretariaat van de vereniging. Vaak word je direct geholpen en weten ze het niet, dan gaan ze samen met jou op zoek naar antwoord.

Op ProFri’s jaarlijkse Frituurwereld Event ontmoet je vele tientallen vakgenoten om even bij te praten over zaken die je bezighouden. Daarnaast zijn er elk jaar regiobijeenkomsten in alle windstreken van het land. Met een klein groepje ProFri-leden ben je te gast in een frituurbedrijf in de buurt, zodat je volop ervaringen en dilemma’s met elkaar kunt uitwisselen.

Kies dus hier nu ook voor ’n portie ProFri mèt.

Meer over